Targul de echipamente sportive si destinatii de iarna All Xtreme la Cluj

Singurul eveniment care reuneste la un loc producatori si distribuitori de echipamente sportive de iarna, dar si agentii cu oferte de destinatii montane, va avea loc la Cluj-Napoca, in perioada 18-20 noiembrie 2011.

Targul va reuni branduri recunoscute de catre cunoscatorii sporturilor de iarna, comerciantii avand ocazia de a prezenta o oferta variata de schiuri, snowboarduri, patine, imbracaminte specifica, dar si diverse accesorii.

Desfasurat pe parcursul a 3 zile, All Xtreme, isi propune sa aduca in Cluj marci care, fie nu sunt inca comercializate in aceasta zona, fie sunt mai greu de gasit. Astfel, evenimentul este o punte de legatura intre comercianti din alte zone ale tarii si publicul clujean, public interesat din ce in ce mai mult de sporturile de iarna.

Si pentru ca siguranta este pe primul loc, organizatorii isi propun sa realizeze mini-cursuri de informare asupra celor mai eficiente metode si echipamente de protectie pe partie.

All Xtreme isi asteapta vizitatorii in centrul Municipiului Cluj-Napoca, la Casa de Cultura a Studentilor, intre 18-20 noiembrie 2011 pentru a experimenta extremul cumparaturilor de iarna!

Eveniment organizat de Monitorul de Cluj in parteneriat cu Primaria Municipiului Cluj-Napoca si Casa de Cultura a Studentilor Cluj-Napoca!

Pentru detalii privind inscrierea:

Alina Boros (pr executive)

0730912625

alina.boros@monitorulcj.ro

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

schiuri echipamente de iarna snowboard cluj vacanta de iarna