Castigatorul miniconcursului Filmulete haioase cu copii

 

 

Luni, 7 februarie 2011 Zibo.ro, universul online al copiilor a desemnat castigatorul pe luna ianuarie a miniconcursului “Filmulete haioase cu copii”.

Filmuletul castigator a fost stabilit in urma voturilor primite pe pagina de prezentare a Zibo.ro pe Facebook. Astfel, castigatorul lunii ianuarie este filmuletul "Rares Stefan" al utilizatorului Iacob Alina (nume de utilizator pe Zibo.ro: alina22buc), care a reusit sa adune 190 de “like”. Incepand cu luna februarie, castigatorul miniconcursului va fi desemnat prin sondaj pe www.zibo.ro.

De asemenea, in aceeasi zi a fost lansat cel mai nou concurs pentru copii: “Fii eroul Zibo!”. Acesta este un concurs de imagini cu copii care se adreseaza parintilor, bunicilor, profesorilor care au copii in clasele I-VIII. Cei care doresc sa participe trebuie sa incarce si sa inscrie pe www.zibo.ro o poza cu copiii in diferite ipostaze: la scoala, in vacanta, cu familia, cu prietenii, etc., iar in descrierea pozei sa motiveze de ce copilul lor merita sa fie Eroul Zibo. Totodata, cei care considera ca isprava copilului lor este demna de afisat pe Zibo.ro pot trimite o descriere pe adresa office@zibo.ro, iar articolul va fi postat pe blog.

Castigatorul va primi 50 de lei, un poster cu Zibo si va deveni imaginea zibo.ro pe luna urmatoare, imaginea castigatorului urmand sa fie postata pe www.zibo.ro.

Concursul se va desfasura lunar, votarea incheindu-se in ultima zi a fiecarei luni, la ora 16:00.

 

 

 

 

concurs desene imagini copii premiu zibo universul copiilor copii