Premiul cel mare la Comana Bike Fest 20 oct 2012: bicicleta Bulls Wild Beast





Pe 20 octombrie 2012, la Comana (Giurgiu), va avea loc “Comana Bike Fest”, ultimul concursuri de mountainbike din sezonul acesta. Sute de participanti vor concura pe 2 trasee: Traseul Bujorilor de 20km si Traseul Lacul Comana de 35km.


Concursul se desfasoara in Parcul Comana, prin Delta Neajlovului, fiind un maraton de mountainbike “foarte frumos si usor”, destinat celor care iubesc miscarea in aer liber si natura, adulti sau copii. Parcul natural cuprinde Padurea Comana si Balta Comana, ambele de o frumusete naturala inedita si cu multitudine de vestigii istorice.

Premiul cel mare - o bicicleta Bulls Wild Beast - va fi acordat castigatorului la tombola si este oferit de Teo Bikes.

Castigatorii vor primi medalii, cupe, diplome si diverse premii de la sponsorii concursului: Hipermarchetul Cora, Aventuria, Editura Sophia, Felt Isostar, Calipso, FullColor, Tabere cu Suflet, Car style Group, “Miscarea pentru Sanatate”. Toti finalistii vor fi medaliati cu sprijinul Infinity Trophy.

TeamXpert este o companie cu experienta de 10 ani in domeniul organizarii de evenimente, cursuri si programe de teambuilding. Din 1998 participa la organizarea concursului CUPA MALINULUI, concursul freeride cu cea mai lunga traditie din Romania. In 2010 a organizat prima editie a “On Top of the World” Bike Fest, concursul mountain bike uphill pana la Vf. Omu.

Asociatia “Tabere cu Suflet” este o Organizatie Nonprofit, care isi propune promovarea sportului si a miscarii in natura in randul copiilor si parintilor.







 

mountainbike concurs tombola outdoor bicicleta