De Valentine’s Day, ofera-i in dar lenjerie intima! Afla cum sa o alegi!

Fiecare Valentine’s Day pare sa fie la fel – un buchet mare de flori si o cutie draguta cu ciocolata. Dar parca ai vrea sa mai schimbi registrul si sa reusesti sa o surprinzi in adevaratul sens al cuvantului. Cel mai potrivit cadou pe care il poti face iubitei tale de Valentine’s Day este lenjeria intima (alaturi de clasicele flori si ciocolata ei preferata, desigur). Este o varianta foarte buna prin care ii poti arata ca esti atent la detalii. In plus, intr-o zi atat de romantica, este un pretext destul de bun sa dati startul unei seri incendiare, pline de erotism.

Mai exista doar o problema – nu ai mai cumparat pana acum lenjerie intima. Si nu, nu poti doar sa alegi un model dragut si sa cauti o anumita marime. Nu-ti face griji, noi te vom ajuta sa cumperi cea mai potrivita lenjerie intima pentru iubita ta.

Pasul 1: Descopera ce marime poarta

Exista mai multe modalitati prin care poti sa faci acest lucru. Poti sa le intrebi pe prietenele ei, dar exista sanse ca acestea sa nu reuseasca sa pastreze secretul. Din acest motiv, cel mai indicat este pornesti intr-o adevarata misiune secreta si sa cauti prin colectia ei de lenjerie intima din dulap. Nu uita sa pui totul la loc exact asa cum era. Femeile sunt foarte atente la detalii si s-ar putea sa-si puna cateva semne de intrebare.

Pasul 2: Afla ce ii place

Desigur, este posibil ca toata lenjeria intima pe care o poarta iubita ta sa ti se para identica. Afla ca situatia nu sta atat de roz pentru tine si ca exista foarte multe tipuri de sutiene si chiloti. Si totusi, cum afli ce lenjerie intima prefera? Din nou, poti sa le intrebi pe prietenele ei, dar pericolul ca surpriza ta sa fie divulgata este inca valabil. Sau, si mai bine, complimenteaza-i intr-o seara lenjeria intima pe care o poarta si intreab-o cum se numeste acel tip de sutien. Incearca sa ii adresezi o intrebare indirecta, nu foarte evidenta, care sa nu ii dea de banuit iubitei tale.

Trebuie doar sa intelegi ca fiecare sutien este diferit. Da, toate reusesc sa ii sustina sanii prietenei tale, dar nu toate au aceleasi caracteristici. In plus, gandeste-te ce culoare prefera sa fie lenjeria ei intima. Daca este indragostita de modelele rosii sau negre, nu va fi foarte incantata sa ii oferi lenjerie intima verde. In plus, gandeste-te ca este Valentine’s Day. Incearca sa-i alegi un model seducator, care sa inspire aceasta idee de dragoste si pasiune.

Pasul 3: Cum cumperi lenjerie intima online

Daca te decizi sa cumperi lenjerie intima online, incearca sa gasesti magazine care sa-ti puna la dispozitie un tabel de marimi detaliat. Daca inca nu ai reusit sa afli informatiile de care ai nevoie sau pur si simplu nu reusesti sa intelegi pentru care marime ar trebui sa optezi, incearca o varianta mai simpla: cumpara-i un chemise sau un body. Trebuie doar sa stii daca poarta S, M, L sau XL si sa adaugi in cos marimea potrivita. In orice caz, iti va fi mult mai usor sa cumperi online pentru ca vei putea sa vezi o varietate mare de produse intr-un singur loc. In plus, majoritatea site-urilor de profil iti pun la dispozitie poze destul de explicite, de unde iti poti da seama cum arata respectivele lenjerii intime atunci cand sunt imbracate.

 In final, nu-ti mai ramane decat sa ii impachetezi frumos lenjeria intima si sa ii daruiesti cadoul asa cum se cuvine. Arunca petale de trandafiri pe pat si leag-o la ochi. Sigur va fi mai mult decat incanatata cand va vedea ce surpriza i-ai pregatit. Mai departe, este intimitatea si jocul vostru. De Valentine’s Day nu exista reguli si restrictii.

lenjerie intima