Capitala cu aroma de street dance ca-n filme! Si tu poti invata!De curand OneBeat si-a marit echipa de coregrafi, avand acum 12 instructori, asa ca ai de unde sa alegi unul pe gustul tau. Cei 12 coregrafi predau la 10 grupe, fiecare pe stilul sau. Fie ca este hip hop, locking, popping, dancehall, coregrafie scenica sau house dance sigur iti vei gasi unul care sa-ti placa.  

Cursurile sunt destinate adolescentilor si adultilor, dar exista si grupe destinate copiilor cu varste cuprinse intre 6 si 10 ani, precum grupa din weekend de la ora 11.30 la 12.30 tinuta de Lorena Naltabar, coregrafa trupei Stance din Galati – detinatoarea multor trofee nationale.

Adolescentii pot alege intre cursurile de dimineata ce se desfasoara marti si joi, sau seara intre ora 17.00 si 22.00. De asemenea si in weekend sunt disponibile mai multe grupe incepand cu ora 13.00 si pana la ora 18.00.

Pentru iubitorii muzicii lui Michael Jackson exista un curs special dedicat coregrafiilor si pasilor folositi de Michael in concerte si videoclipuri. Cursul este tinut de Evgheny Gromik, coregraful trupei Jackpot, alaturi de care a realizat flash-mob-uri si proiecte MJ, de exemplu acesta http://www.220.ro/faze-tari/MJ-Make-A-Change-Dance/TtnDrs0c06/.

Puteti vizualiza poze, video si informatii despre fiecare coregraf in parte la acest link: http://www.streetdance.ro/new-coregrafi.html.

Pentru a vedea toate cursurile disponibile click pe acest link: http://www.streetdance.ro/cursuri-de-dans/cursuri-de-street-dance.html.

Daca iti doresti mai mult decat sa mergi la cursurile de dans, poti face parte din trupa de dans OneBeat Dance Studio – Trupa Jackpot. Te poti implica in mai multe proiecte, reclame, sau filmari alaturi de trupa noastra, asa ca daca simti ca ti se potriveste s-ar putea sa ai dreptate. Give it a try!

Poze si video cu trupa Jackpot aici http://streetdance.ro/trupa-jackpot.html.

Preturile variaza intre 80 si 120 lei pentru abonamentele valabile o luna, iar pretul unei sedinte este 20 lei. Puteti gasi toate detaliile pe www.streetdance.ro, site-ul oficial al OneBeat Dance Studio.

street dance streetdance cursuri street dance cursuri de dans cursuri dans