Dany D si Alessa au succes cu imnul mirilor si in Mexic.

Melodia Inima Mea a carei varianta o putem auzi si in spaniola Mi Corazón se aude si la difuzoarele din Mexic. Dany D, artistul care a participat în urmă cu câţiva ani şi la XFactor, a trecut de la pop-soul şi pop-rock din Jesus Christ Superstar, la latino reggaeton si realizează o colaborare cu Alessa Dinu, concurenta la Eurovision Romania.

INIMA MEA sau MI CORAZÓN, este o melodie cu o poveste de dragoste, dedicata tuturor celor care se iubesc si vor sa faca pasul spre casatorie dar si celor care sarbatoresc nunta de diamant.

Videoclipul melodiei este același ca cel de la „Inima Mea” unde Dany D „mi amor” interpretează rolul de mire alături de partenera lui de profesie Alessa „la princesa”, in rolul miresei si o poveste de dragoste punând accentul pe ceremonialul de nunta iar scenariul este presărat si cu câteva glume si tachinări, așa cum se întâmpla firesc in orice relație. Ce este diferit in videoclip este coloana sonora pe care artiștii o cânta in limba spaniola.

Muzica, versurile,  scenariul si regia videoclipului sunt semnate de Dany D care este la a doua colaborare cu Daniel Costache in calitate de DOP si care realizează si mix-masterul melodiei.

Să vedem videoclipul  https://www.youtube.com/watch?v=cckP-9EiEXw

Cine este DANY D „mi amor”?

Dany D este Daniel Dobre originar din Transilvania, este cântăreț, compozitor si actor, absolvent al facultății de Teatru si Film “UNATC ILE Caragiale” in 2009.
In 2006 a interpretat rolul lui Jesus in musicalul “Jesus Christ Superstar” in regia lui Adrian Pintea si sub coordonarea muzicala si vocala a Sorinei Creanga. In 2010 a interpretat rolul lui Che in muzicalul “Evita”.
Intre 2010 si 2015 a coordonat in limba romana si limba franceza spectacolul de teatru Cântăreața Cheală de Eugen Ionesco, in care a si interpretat rolul domnului Martin.
In 2015 a făcut figurație speciala (supporting role) in filmul “See you Soon” alaturi de Liam McIntyre, actorul principal din serialul HBO Spartacus.
In 2016 a fost concurent “X Factor Romania” primind 4 de DA fiind vazut de Carla’s Dream ca un potențial câștigător.
In 2019 a jucat in filmul romanesc “Regina Maria” in regia lui Alexis Sweet Cahill, interpretând rolului reporter din staful Reginei României.

In 2019 decide sa revina in muzica dupa ani lungi de pauza si si-a lansat cariera in industria muzicala din Mexic cu scruta telenovela “Trilogia de los Besos” lansând deja doua episoade muzicale primul in 2019 numit “Besos Criminales” iar al doilea  in 2021 intitulat „No Me Mates”.

Retele sociale

https://www.instagram.com/danyd.music
https://www.tiktok.com/@danyd.music
https://www.facebook.com/danyd.music

 

Cine este Alessa la princesa ?

Alessa la princesa este Alessa Dinu este cantareata si compozitoare. In copilarie a participand la concursurile Tip Top Minitop, Olala si Megastar.

In 2011 urmeaza scoala de canto a Danei Dorian, “Dorian’s Art” si incepe sa compuna piese si sa cante.
In anul 2013, participa la Eurovision cu piesa „Can you be mine”.
In acelasi an este selectata la Mamaia Music Awards si la Romanian Top Hits-Bacau alaturi de trupa “That’s right” participand cu piese originale precum " Jungle girl" si " Sueno d 'amor",  printre marile trupe si artisti ai momentului precum “Voltaj”, “Directia 5”,”Smiley”,” Pepe”,”Elena Gheorghe”, “Connect-R”, etc,
A participat la Vocea Romaniei, X factor, Acces direct, Demascarea si sustine concerte si spectacole atat in tara cat si in strainatate.
In anul 2020, lanseaza piesa „Adorable”, in colaborare cu Romeo Dediu de la trupa Holograf.
In vara anului 2022 lanseaza in colaborare cu Dany D imnul mirilor „Inima Mea”.

Retele sociale

https://www.tiktok.com/@alessadinu
https://www.instagram.com/alessadinu

https://www.facebook.com/alessadinu.artist
https://www.youtube.com/c/Alessa_laprincesa

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=cckP-9EiEXw

o melodie perfecta pentru nunta ta!

o melodie perfecta pentru nunta ta! https://www.youtube.com/watch?v=cckP-9EiEXw

Dany D mi amor & Alessa la princesa

Dany D mi amor & Alessa la princesa

Dany D mi amor & Alessa la princesa

Dany D mi amor & Alessa la princesa

Dany D mi amor & Alessa la princesa

Dany D mi amor & Alessa la princesa

Dany D mi amor

Dany D mi amor

Alessa la princesa

Alessa la princesa

#danyd #miamor #nunta #mexic #muzica #transilvania #petrecere