7cutiicujucarii.ro este noul magazin online cu jucarii inteligente

P { margin-bottom: 0.08in; }A:link { color: rgb(0, 0, 255); }

Inca de la inceput, mediul pe care echipa 7cutiicujucarii si-a dorit sa-l dezvolte a fost conceput ca unul prietenos, deschis si de incredere pentru toti cei care intentioneaza sa achizitioneze produsele magazinului de jucarii. Mai mult, magazinul nu ofera doar jucarii, ci pune la dispozitie clientilor sai idei pentru surprize, cadouri si bucurii pentru copii.

Bunicii, parintii sau prieteni ai celor mici care isi doresc sa cumpere jucarii educative , jucarii inteligente, creative sau jucarii sub forma unor personaje din benzi desenate pot regasi in 7cutiicujucarii.ro un partener de incredere, bucurandu-se de asistenta telefonica si de cele mai apreciate jucarii ale producatorilor de top.

Jucariile si jocurile care pot fi achizitionate de pe site sunt grupate pe categorii de varsta, de la bebelusi pana la copii mai mari de 8 ani, facilitand astfel navigarea in site, in functie de preferinta si varsta copilului caruia doriti sa-I achizitionati jucaria.

Magazinul 7cutiicujucarii.ro este dotat cu peste 2.500 de jucarii si se adreseaza parintilor si bunicilor, invatatoarelor si educatoarelor, dar si persoanelor care vor sa daruiasca jucarii creative si educative copiilor de toate varstele.

Transportul si livrarea se fac prin curierat rapid, produsele fiind livrate in decurs de 1-3 zile in functie de destinatie si se poate realiza fara costuri de transport in cazul in care valoarea comenzii depaseste 300 de lei.

Pentru intreaga oferta si mai multe detalii despre magazinul 7cutiicujucarii, aflati pe site-ul lor: www.7cutiicujucarii.ro