Caruciorul, un ajutor de nadejde

In acest scop caruciorului ii revine sarcina de a asigura confortul celui mic, dar si posibilitatea de deplasare pe orice tip de teren, accidentat sau neted, cu gropi sau cu macadam, drum pietruit sau chiar acoperit cu zapada sau gheata. Creatorii de carucioare au realizat suspensii rezistente pe structura metalica a carucioarelor, astfel incat sa asigure atat rezistenta, cat si confortul micutilor in cazul unor balansari mai mari. Fie ca optati pentru carucioare tip landou sau carucioare sport, fie ca doriti carucioare multifunctionale sau pentru gemeni, suspensia si rezistenta structurii din metal este imbatabila. Va prezentam in randurile de mai jos cateva modele de carucioare de diferite tipuri.

           

Unul dintre tipurile de carucioare

existente pe piata este “Caruciorul multifunctional Kertru Vip 3 in 1”. Dupa cum ii este si denumirea, are posibilitatea utilizarii ca landou, carucior sport si cosulet auto. Se adreseaza copiilor cu varste de 0-3 ani si are o structura rezistenta din metal cromat. Partea landou este confectionata din material rezistente, lavabile, conform standardelor europene. I se poate atasa orice tip de salteluta, deoarece are dimensiuni standard. Partea sport este accesorizata cu pernuta reductoare, copertina detasabila si retractabila, centura de siguranta, suport reglabil pe lungime pentru picioare, saculet calduros pentru picioare. Cosuletul auto se poate utiliza pana cand copilul are 10 kg. Alte accesorii incluse in pachet sunt: husa antiploaie, plasa antiinsecte, gentuta mamicii, cos de cumparaturi mare si rezistent, brat detasabil pentru transformarea din carucior landou in carucior sport. Structura din metal permite plierea tip carte, manerul de impingere este reversibil si reglabil pe inaltime.

            Un alt tip de carucior adecvat cerintelor de siguranta si confort este “Caruciorul Kerttu Tiger OX 2 in 1”. Are in componenta sa partea de landou si suportul pentru carucior sport. Rotile din spate sunt pivotante, suspensii pe cele patru roti, frana accesata cu picioarul pentru rotile din fata, manerul este reversibil. Structura permite plierea tip carte, iar transformarea din landou in sport se realizeaza cu un brat special. Alte accesorii incluse sunt: saculetul pentru picioare si corp, centuri de siguranta cu prindere in cinci puncte, gentuta mamicii pentru accesoriile celui mic, un cos generos pentru cumparaturi, husa antiploaie, capotina retractabila si demontabila. Spatarul pentru partea sport reglabil in 3 pozitii, iar bara de impingere este telescopica.

            Dintre carucioarele cu maner reversibil va sugeram “Caruciorul Cangaroo Mina” realizat in varianta coloristica vernil sau lila. Are structura de metal cromat, rezistent si cu posibilitate de pliere tip carte. Rotile din fata sunt pivotante, iar frana actionata cu piciorul are actiune asupra rotilor din spate. Suportul pentru copil este accesorizat cu bara de protective rabatabila, suport extensibil pe lungime, centura de siguranta cu prindere in cinci puncte, spatarul poate fi fixat in trei pozitii, cupola generoasa, cos de cumparaturi in partea inferioara. Alte accesorii incluse sunt: gentuta mamicii si saculet calduros pentru picioare.

Huse de carucioare pentru ploaie