Campanie TU ESTI MOS CRACIUNþ

 

Fundatia CRED- Centrul Roman Pentru Educatie Si Democratie in parteneriat cu Asociatia SUFLET MAI BUN si Asociatia ATITUDINI SI ALTERNATIVE organizeaza cea de-a II–a editie a campaniei TU esti MOS CRACIUN.

 

Punctul de plecare al acestui eveniment il constituie ideea conform careia în România numarul copiilor aflati in dificultate este cu mult mai mic decat numarul românilor care îi pot ajuta. In acest fel in 2009 au fost sprijiniti 100 de copii din Bucuresti.

 

Grupul tinta pentru aceasta editie este reprezentat de  100 copii cu varste intre 5-12 ani aflati in centre de plasament sau familii dezavantajate din punct de vedere financiar din Municipiul Bucuresti, lista ramanand deschisa pentru cazurile speciale din localitatile aflate in afara campaniei pe care organizatorii le vor identifica.

 

Scopul evenimentului este de a aduce un strop de bucurie in prag de sarbatoare prin motivarea in randul populatiei pentru oferirea cadourilor dorite in randul copiilor cu dificultati. Astfel, campania consta in colectarea dorintelor acestor copii sub forma de scrisori catre Mos Craciun si postarea lor pe site-ul dedicat evenimentului http://www.atitudini-on.ro.  Aici  vor putea fi citite si indeplinite de cei care doresc sa fie Moși Craciuni pentru acesti copii.

 

TU ESTI MOS CRACIUN devine astfel un mod de a ajuta si a indeplini visele celor mici si, mai mult, o campanie a oamenilor pentru oameni. Un lucru mic pentru un suflet mare.

Vrei si Tu sa fii MOS CRACIUN in acest an?

 

 

                            

Contacteaza-ne:

Catalina Badoiu-coordonator de proiect Asociatia Atitudini si Alternative

Tel. +40730.920.390

E-mail: catalina.badoiu@atitudini-on.ro

Mihai Voicu- coordonator de proiect  Fundatia CRED

Tel: +40723.563.557 

E-mail: voicumihaita@yahoo.com

campanie Craciun Vlad Mirita fonduri-structurale.ro Mediclass