Deschidem sesiunea de proiecte a PARKing Day 2012

Pe 21 septembrie, in Capitala, la a treia editie PARK(ing) Day, RFI Romania transforma pentru o zi doua parcari din centrul orasului in parcuri.

Ii invitam pe toti cei care vor sa isi revendice orasul, sa vina cu idei.  Participantii creativi le vor pune in practica intr-una dintre parcarile bucurestene transformata, pentru o zi, in parc. Detalii si modalitatea de inscriere se gasesc pe www.parkingday.rfi.ro.

Despre PARK(ing) Day

Este un eveniment de mediu desfasurat in 162 de orase si 35 de tari care a pornit in San Francisco, in 2005, si are loc in fiecare a treia vineri a lunii septembrie. Misiunea PARK(ing) Day este sa atraga atentia asupra nevoii de mai mult spatiu verde in centrul marilor orase, sa genereze dezbateri despre cum este creat si alocat spatiul verde si sa imbunatateasca viata cetatenilor din mediul urban macar pentru o zi.

Despre RFI Romania

RFI Romania este un post de radio bilingv, in romana si franceza, filiala a Radio France Internationale. Emite 24 de ore din 24 in Bucuresti si este difuzat in FM in alte trei orase din Romania: Iasi, Cluj, Craiova, dar si in Capitala Republicii Moldova, Chisinau. Programele sale sunt preluate de 50 de posturi locale de radio din intreaga tara. RFI Romania difuzeaza in prezent 13 ore de emisiuni in limba romana si 11 ore in limba franceza. Grila sa de programe este realizata de echipa editoriala din Bucuresti in colaborare cu redactia romana de la Paris.

 

PARK(ing) Day RFI Romania eveniment mediu RFI mediu RFI Romania eveniment mediu