Sneakersii Converse, disponibili la BMall

Magazinul online BMall pune la dispozitia publicului larg selectii de articole vestimentare si de imbracaminte, semnate de mari branduri. Incaltamintea de la Converse este parte din portofoliul de produse de la BMall.

Diverse modele, marimi si culori

Putini stiu ca printre primele tipuri de incaltaminte lansate de Converse se numara incaltamintea din panza, pana la glezna, ce oferea stabilitate, cu sireturi. Erau destinati a fi folositi la practicarea sporturilor. Iata ca peste ani acest tipar a devenit unul consacrat si dorit de un public larg, feminin si masculin deopotriva.

La ora actuala moda moderna dicteaza ca incaltamintea sport sa faca parte din tinutele de orice fel. In cazul barbatilor tineri, se observa un interes la asocierea intre elegant si casual, astfel incat sneakersii sau chiar si tenisii sa fie o optiune pentru a fi asortati la tinute de tip costum. Un look smart casual sau office include adesea asocieri de acest gen, interesante si desigur atipice.

Pentru doritori, sneakers dama Converse sau pentru barbati sunt usor de gasit la BMall. Fac parte din vasta selectie de produse de la acest brand. In clasica varianta vorbim despre tenisi cu sireturi, in diferite culori, cu sau fara platforma, cu print ce include adesea si mesaje. Acest tipar este adaptat pentru toate preferintele, fiind de tip gheata, mai inalti pana la glezna sau de tip slip on, fara sistem de inchidere, precum balerinii.

Converse propune si printuri ceva mai nebunesti, combinatii animal print sau in culori block. Astfel de optiuni pot fi comandate din cadrul eshop-ului mai sus mentionat.

BMall, o misiune anti-fake

Pentru cunoscatori, BMall este un reper pentru moda actuala. Pentru toti cei care abia acum descopera acest eshop merita spus ca detine colectii vaste de la branduri de renume din scena internationala. Toate acestea sunt 100% originale. Pentru fiecare produs este estimat si timpul de livrare.

BMall isi rasplateste adesea clientii cu transport gratuit, cu posibilitate de verificare a coletului la primire. De asemenea, fiecare produs in parte prezinta garantia originalitatii, astfel incat cumparatorul sa stie sigur ca plateste realmente pentru calitatea si originalitatea acestora. 

Converse Sneakers Converse BMall