Șemineu electric și covor lână – vedetele casei iarna

Ori de câte ori pronunțăm cuvântul „șemineu”, un lucru care ne vine în minte este o atmosferă caldă și confortabilă, mai ales în acele nopți reci de iarnă. Pe lângă faptul că ne păstrează căldura, șemineul are o atracție pozitivă unică. Pentru multe familii, acestea sunt cele mai iubite și memorabile zone din casele lor. Cu toate acestea, mulți proprietari și-au exprimat îngrijorarea față de scânteile și jarurile constante care zboară de pe șemineu în timp ce stau să se bucure de căldura din zonă. Acest lucru a dat naștere în cele din urmă ideii de șemineu electric, ceea ce înseamnă că poți așeza orice tip de covor în preajma șemineului.

 Decorul livingului cu șemineu și covor

Când intri în sufragerie, vezi un șemineu uimitor care îți taie respirația? Sau ai un șemineu plictisitor care ar putea avea nevoie de o schimbare sau îmbunătățire? Dacă șemineul nu pare să fie primitor și designul interior este neclar sau îi lipsește ceva cochet, există vești bune – puteți crea cu ușurință un decor cu recuzită și piese care ridică estetica designului.

Pornind de la aceste două elemente deosebite de design se pot crea mai multor stiluri de amenajare a camerei de zi, precum:

       1.Confort otoman care conduce spre maximalism

Un șemineu electric este locul perfect în casa ta pentru a crește cantitatea de căldură pe care o ai în cameră. Este, de asemenea, un loc excelent pentru a adăuga câteva locuri, mai ales dacă nu aveți spațiu pentru scaune suplimentare în camera dvs. de zi. 

Pe lângă un covor lână modern, alegeți perne otomane colorate sau pufuri ori o bancă pentru a realiza acest lucru – aproape că nu există un loc mai bun pentru a le pune decât în ​​fața șemineului. Nu numai că aceste piese se potrivesc bine și se adaugă texturii generale și designului interior; sunt și funcționale. Mutarea locurilor suplimentare din fața șemineului și utilizarea acestora atunci când oaspeții vin vă pot oferi până la trei până la patru locuri suplimentare pentru oameni, fără a ocupa o cantitate mare de spațiu. Astfel serile reci cu povești devin mai prietenoase.

       2.Stil minimalist cu șemineu electric alb și covor lână

Dacă stilul dvs. de design se înclină spre șic minimalist, atunci faceți bine să păstrați designul simplu, dar cu bun gust. 

În jurul șemineului și al covorului care poate fi chiar și un covor rotund simplu și pufos, adăugați doar piesele de decor de care aveți nevoie și lăsați spațiu suficient. S-ar putea să fiți surprinși de cât de important este spațiul suplimentar pentru designul general și, când ați terminat, este cu adevărat elementul cheie. Optează pentru câteva perne confortabile în culori nud sau câteva cărți și așează-le pe podea sau pe rafturile din apropiere de șemineul electric alb. Când ai terminat, ia ceva. Întreabă-te dacă elementul pe care l-ai eliminat se adaugă la design sau îl elimină. Punând această întrebare, veți putea realiza un design cu adevărat minimalist, apreciind fiecare articol și scopul său.

Așadar, acum putem ne “dăm întâlnire” în fiecare seară cu cei din familie. Și nu doar pentru a ne încălzi, ci mai ales pentru a ne bucura de atmosfera de poveste creată de foc și de trosnetul lemnelor-atunci când optați pentru un șemineu electric cu sunet, care, ca printr-o magie, alungă realitățile cotidiene și dăruiește multă energie bună.