Se lansează afaf.ro – Magazinul online cu cea mai variată gamă de condimente din România.



afaf.ro este primul magazin online dedicat exclusiv accentelor de gust care dau savoare si farmec oricarei retete.

Condimentele exotice si amestecurile cu specific vin in completarea unei game de mirodenii cunoscute prezentate in varianta bio. Acestora li se adauga sosuri, semipreparate, uleiuri si oteturi care se imbina armonios in retete de  minut sau preparate speciale.

Magazinul  ofera cumparatorilor sai si o gama de pulverizatoare care permite un dozaj controlat si mare libertate de folosire – de la salate usor de asezonat pana la preparate complexe pe care fiecare si le poate potrivi “dupa gust”.

afaf.ro iti ofera cea mai variata gama de condimente din Romania, la doar un click distanta si la preturi competitive.

“Multe dintre produsele noastre fie sunt o premiera pentru piata romaneasca, fie se gasesc doar in anumite puncte cheie din marile orase. Am vrut sa oferim oricui o alternativa de a gati exact asa cum isi doreste sau cum ii indica o reteta. Din fata computerului, intr-o platforma online simpla si prietenoasa, cu multiple optiuni de plata ce includ epayment”, declara Alin Loboda, Managing Partner afaf.ro

afaf.ro se adreseaza atat initiatilor care vor sa isi desavarseasca retetele cat si celor dornici sa experimenteze.

Astfel, magazinul online isi propune ca fiecare dintre clientii sai sa poata gasi exact acel produs de care are nevoie sau pe care il cauta de foarte mult timp. Poate fi un condiment nou si interesant care sa ii straneasca curiozitatea ori chiar un amestec gata facut care sa ii dea o solutie usoara pentru un preparat din gama “gustul nu se disputa”.

 Despre AFAF SOLUTIONS S.R.L.

AFAF SOLUTIONS S.R.L. este un start up pornit pe schema simpla a identificarii unei nevoi, a unei piete si a unei solutii eficiente de a satisface acea nevoie. Acestei directii s-a adaugat provocarea de aduce aproape condimentele printr-o serie de evenimente culinare pe care AFAF SOLUTIONS SRL le pregateste viitorilor sai clienti.

Iar afaf.ro, ca proiect de business, urmareste foarte clar aceasta shema si adauga pasiunea pentru gatit si dorinta de a aduce pe piata romaneasca noi condimente, noi arome si noi idei.

condimente magazin online amestecuri pulverizatoare produse bio