De ce iti trebuie o statie radio auto cand pleci la drum lung?

 

Daca nu esti mecanic auto si ai planificat sa petreci vacanta si sarbatorile de iarna la munte cu familia, pentru siguranta tuturor trebuie neaparat sa fii sigur ca masina voastra functioneaza perfect, ca toate accesoriile sunt puse la punct si nu veti avea surprize mai mult decat neplacute pe drum, mai ales pe drumurile inzapezite. Cei mai multi dintre conducatorii auto au alergat intreaga luna octombrie sa-si „incalte“ masina cu anvelope de iarna, sa se asigure ca si-au cumparat cauciucurile potrivite pentru calatoriile planificate in sezonul rece, dar numarul acestora scade cand vine vorba despre dotarea cu accesoriile necesare sezonului rece. Da, este adevarat ca accesoriile auto de iarna sunt scumpe, dar in acelasi timp sunt si foarte necesare.

Astfel, bine sa nu riscati sa faceti o pana cat se poate de urata si in loc sa petreceti niste sarbatori fericite si traditionale si sa fiti nevoiti sa faceti autostopul nu cu sania trasa de reni a lui Mos Craciun, ci cu vreo caruta trasa de un biet cal autohton sau chiar sa te pescuiasca armata din nameti.

Pentru mai multa siguranta ca indiferent in ce situatie v-ati afla puteti lua legatura cu lumea civilizata, v-ati putea face cadou pentru sarbatorile din acest an, atat pentru voi, cat si pentru... masina, ca doar este cumva chiar un membru al familiei, o statie radio auto. Veti spune ca aveti telefonul mobil, dar niciodata nu strica o solutie de back-up, si apoi, se se stie ca nu poti prevedea... neprevazutul: daca acesta se descarca, se defecteaza, il pierdeti sau pur si simplu l-ati uitat?

Asa ca, de ce o statie radio auto? Raspunsul este simplu: pentru ca ofera o comunicare rapida si accesibila cu alti soferi si ofera posibilitatea primirii de informatii referitoare la conditiile de drum. Astfel se pot evita blocajele infernale din trafic, se poate afla din timp cum se circula intr-o anumita zona, care sunt conditiile meteo, informatii utile si de multe ori strict necesare despre rutele ocolitoare... si multe alte informatii atat de utile la volan, mai ales daca sunteti la drum mai lung, in afara localitatii in care locuiti.

Spre deosebire de telefon, convorbirile realizate cu o statie emisie receptie sunt gratuite. Statia radio ofera numeroase avantaje si utilizarea ei aduce o imbunatatire a sigurantei cu care va deplasati in trafic, indiferent de situatie.

Utilizarea statiilor radio auto are un rol important si recunoscut oficial ca fiind unul dintre factorii care previn accidentele pe soselele din intreaga lume.

Daca nu aveti inca o astfel de statie, sfatul pe care specialistii vi-l dau din toata inima este sa nu mai amanati si sa va faceti acest cadou atat de util pentru siguranta intregii familii. Nu sunt foarte scumpe, dar va pot salva de foarte multe necazuri. Este mai bine sa faceti aceasta mica investitie, decat sa ajungeti la proverbul nostru cu “Da-i Doamne, mintea omului cea de pe urma...”.

" Nu trebuie sa uitati niciun moment, statia radio auto nu va foloseste doar pentru a afla unde este radarul, va este extrem de utila si pentru situatii in care v-ar putea salva chiar si viata. " ,  ne-a explicat managerul site-ului www.electronicsil.ro , care ofera spre comercializare statii auto, difuzoare auto si alte componente electrice.

statii auto telecomenzi acumulatori difuzoare auto