Rolul lenjeriei intime si importanta alegerii celei potrivite

        Lumea modei este un domeniu care prezinta un interes major atat pentru femei si mai nou si pentru barbati in conditiile in care imaginea personala a devenit un lucru care in prezent ne preocupa pe toti. A fi la moda insa nu se rezuma doar la a avea tinute elegante si extravagante, care sa ne scoata de sub aninimat, ci simultan trebuie sa luam in calcul si aspectele care tin de confort. In fond este de prisos sa purtam tinute care ne fac sa ne simtim inconfortabil, oricat de elegant si de spectaculos ne-ar face sa arata. In acelasi timp insa nu trebuie sa uitam de faptul ca confortul iese iese de cele mai multe ori din produsele vestimentare care nu sunt la vedere, produse precum sunt sosetele sau lenjeria intima. Acestea doua au un impact major asupra gradului de confort pe care il resimtim, motiv pentru care alegerea acestora nu trebuie sa se faca niciodata la intamplare sau strict in functie de aportul estetic pe care il pot aduce. 
Lenjeria intima se regaseste astazi pretutindeni, sub diverse forme, culori si marimi, astfel ca alegerea celei potrivite este departe de a fi un lucru simplu. Este necesar sa fim constienti de faptul ca lenjeria intima este produsul vestimentar pe care il purtam oricand, indiferent de sezon. Spre deosebire de alte produse vestimentare, care ies si reintra in mod constant in tendinte, lenjeria intima este mereu acolo, mereu la moda. De ce avem insa nevoie de lenjerie intima si mai mult decat atat, de ce este important sa o alegem intotdeauna pe cea potrivita?
Lenjeria intima ne aduce un plus de confort.
Desi lenjeria intima nu este un produs la vedere, care sa aduca tinutelor noastre un plus de estetica, acest lucru nu inseamna ca ea nu are niciun fel de rol. Din contra, putem spune ca lenjeria intima este produsul vestimentar cu un impact major asupra gradului de confort pe care il resimtim. Astfel, alegerea la intamplare a lenjeriei intime nu este nici pe departe o optiune. Confortul este important in orice moment al zilei, astfel ca prin alegerea  lenjeriei intime simple si potrivite, putem face un pas important in aceasta directie. 
Lenjeria intima ne ofera un plus de incredere in noi. 
Chiar daca poate intr-o prima etapa poate parea un lucru greu de crezut, lenjeria intima este totusi un produs care ne poate ajuta sa capatam un plus de incredere in noi. Cum este posibil acest lucru? Foarte simplu! Atunci cand ne simtim confortabil si cand intreaga noastra tinuta este foarte bine pusa la punct, acest lucru ne confera o stare de bine, astfel ca ne vom simti mult mai increzatori in noi si in deciziile pe care le luam. 
Un set de lenjerie intima ne face mult mai "sexy”.
Chiar daca lenjeria intima nu se vede, acest lucru nu inseamna ca ea nu poate avea un impct major asupra modului in care te percepi tu. A fi sexy este mai presus decat orice, o stare de spirit, de aceea, alegerile pe care le facem in materie de vestimentatie, ar trebui mereu indreptate inspre ceea ce ne place sa purtam ci nu inspre ceea ce se afla momentan in tendinte.  

LENJERIE INTIMA SET DE LENJERIE INTIMA