Rochii de cununie civila de la JojoFashion.ro

Desi este pandemie si multe nunti au fost anulate, cununia civila se poate desfasura fara probleme in spatiile deschise, asadar JojoFasion.ro a lansat colectia noua de rochii de cununie civila.

 

Hai sa vedem cum ar trebui sa fie rochia de cununie civila si ce nu ar trebui sa porti in ziua in care vei spune cel mai important DA din viata ta.

 

Rochia pentru cununia civila trebuie sa fie eleganta, de preferat midi sau lunga, in nuante calde, pastelate, confectionate din voal, dantela, satin sau tafta.

 

Asadar, nu ne imbracam in rochii casual, dar nici in rochii de seara, sclipicioase, cu paiete sau pietre stralucitoare, ci purtam rochii de ocazie potrivite pentru evenimentele care se desfasoara ziua. Poti sa adaugi un pic de stralucire tinutei cu accesorii fine. De exemplu, poti sa porti o curea cu pietre discrete, posete cu strasuri sau bijuterii cu pietre mici.

 

Cele mai cautate rochii cununie civila sunt cele albe, roz si lila. Am ales cateva modele de rochii de cununie civila din colectia nou lansata de JojoFashion.ro pe care ti le voi prezenta mai jos.

 

Rochii de cununie albe

 

Rochii de cununie roz

 

Rochii de cununie lila

 

 

 

Chiar daca vei purta alb la cununia religioasa, poi purta o rochie alba, daca asta este ceea ce iti doresti.Penru un look rafinat si inocent, Iiti recomand rochia Vanessa confectionata din voal alb, midi, croita in clos. Talia si decolteul sunt pe elastic, croiala este larga, in clos, asadar aceasta rochie de cununie este potrivita si pentru doamnele care poarta XXL.

 

 

 

De asemenea, rochia Vanessa poate fi achizitionata de pe JojoFashion si in varianta maxi. Rochia Cinderella, lunga, fluida, cu maneci clopot si cordon cu pietre fine in talie, este ideala pentru doamnele care vor sa poarte rochii de cununie civila lungi.

 

 

Vrei sa te imbraci in roz la cununie? Am facut o selectie cu rochii roz de cununie.

 

Vrei sa-ti scoti formele in evidenta? Poarta o rochie tip creion, midi, din dantela roz pudra.

Recomandarea mea este rochia de cununie Sofia. Nici prea mulata, nici prea scurta, aceasta rochie iti scoate in evidenta formele intr-un mod elegant si delicat.

 

Esti miniona? Alege o rochie scurta. Rochia Calirroe din satin roz, tip baby doll este ideala pentru minione.  Poart-o cu sandale nude si cu o poseta foarte mica din satin.

 

 

 Ai forme bine definite? Poarta o rochie lunga, mulata, cu decolteu discret in V. Rochia Berda roz iti va scoate in evidenta talia si soldurile intr-un mod feminin si elegant, lipsit de vulgaritate.

 

 

Ai peste 30 de ani si te cununi? Rochia plisata Karima roz este ceea ce iti trebuie. Decenta, eleganta si rafiment sunt cuvintele care definesc aceasta rochie de cununie.

Culoarea lila este potrivita atat femeilor mature, cat si femeilor tinere. Daca esti matura, alege rochii lila deshis.  Iti recomand rochia de cununie confectionata din satin lila prafuit Larisa, lunga, fuida, cu maneci despicate.

Fetele tinere pot opta pentru culori intense, cum ar fi, rochia de cununie din voal lila apris Raisa.

Scurta, in clos, tip baby doll, accesorizata cu flori din voal in talie si la decolteu.

Daca iti plac rochiile pe care ti le-am prezentat, te invit sa plasezi comanda online direct pe site-ul producatorului: https://www.jojofashion.ro/Rochii/Rochii_cununie_civila

Comenzi telefonice: 0723.505.706

Rochii cununie civila

Rochii cununie civila

rochii cununie civila