Ralta.ro:Care este stilul tau in materie de rochii de seara ?

Magazine

Cel mai bine este sa cautati rochii de seara elegante in magazinele de specialitate. Asta daca nu aveti foarte mult timp la dispozitie pentru shopping. Insa, daca timpul nu este o povara pentru dumneavoastra, nimeni nu va opreste sa luati la rand magazinele din mall-uri, unde aproape toate brand-urile de haine pentru femei au si selectii de rochii de seara.

" Varianta care insa este din ce in ce mai mult adoptata de femei este mediul online. Chiar din propria dumneavostra casa puteti naviga pe internet pentru a gasi rochia potrivita pentru o seara speciala", au declarat reprezentantii Ralta.ro

Culori

Rochiile de seara elegante pot avea orice culoare a curcubeului va place dumneavoastra! Desi rochiile de seara sunt de obicei sinonime cu negru, nimeni nu va opreste insa sa faceti alegeri un pic mai intraznete. De la negru, argintiu, alb, rosu pana la fuchsia, portocaliu, roz, galben lamaie, verde smarald, totul este permis atunci cand vine vorba de o tinuta pentru o seara speciala. Albastru inchis, magenta, purpuriu, violet, turcoaz sunt si ele culoril care se pot potrivi oricarei femeie.

rochii de seara ralta.ro

Stiluri

Exista nenumarate stiluri de rochii de seara, astfel incat pot fi satisfacute gusturile si cele mai ciudate. Pentru o silueta bine intretinuta, rochiile sirena sunt o alegere minunata. Pliseurile si strasurile sunt adesea folosite pentru a sublinia farmecul feminin al unei rochii de seara. In plus, exista o multitudine de decolteuri, de la cele conservatoare pana la cele foarte adanci care va vor putea pune mai bine in valoare. O rochie de seara poate fi croita conservator sau foarte extravagant, in functie de stilul femii care o poarta, si o gasesti pe www.ralta.ro

Tesaturi

Matase, satin, catifea sunt alegerile cele mai frecvente atunci cand vine vorba despre rochii de seara. Aceste tesaturi au un look clasic si absolut elegant. Felul in care arata aceste tesaturi fac rochia sa arate din capul locului stralucitoare. Alt material, care este de asemenea utilizat pentru rochiile de seara, este tulul. Cu toate acestea, este folosit cel mai mult pentru rochiile scurte sau lungi, cu volane.

Lungimea

Lungimea rochiei de seara este determinata de cat de formal este evenimentul. Rochiile scurte arata foarte bine la evenimente semi-formale. Puteti purta o rochie scurta la balul de absolvire de exemplu, mai ales daca doriti un aspect tineresc. Rochiile lungi de seara arata uimitor la ocazii de tipul balurilor, nuntilor, galelor sau la evenimente de afaceri.

rochii de seara