O mie de tineri pregatiti sa schimbe Romania



 

Acest final de saptamana va incununa pentru Leadership Autentic cele 22 de editii desfasurate la nivel national, in cadrul anului scolar 2010 – 2011. Cei mai buni liceeni ai Colegiului National “Cantemir Voda” din capitala vor intra in comunitatea celor o mie de tineri lideri.  Ei vor participa la programul gratuit care contureaza un cadru unic de dezvoltare, toate costurile fiind acoperite prin intermediul companiilor responsabile care investesc in educatia tinerilor.

 

Cei 25 de participanti, cu varste cuprinse intre 14 si 18 ani, vor parcurge cele patru module orientate in jurul unor teme precum Lideri si Leadership, Comunicare, De la viziune la rezultat, Vorbirea in Public si Feedback. Astfel, ei vor dobandi un set fundamental de aptitudini care le vor permite sa isi transforme visele in realitate, sa isi constientizeze statutul de tineri lideri si sa trasforme viitorul Romaniei intr-unul mai bun.

 

Printre liceele in care a fost implementat Leadership Autentic in acest an se numara institutii importante precum Colegiul National “Emil Racovita” Iasi, Colegiul National “George Cosbuc” Cluj, Colegiul National “Vasile Alecsandri” Galati sau Colegiul National “Elena Cuza” Craiova. La acest final de saptamana, programul va fi livrat de catre trainerul LEADERS, Madalina Vintu, cu o experienta de peste cinci ani in dezvoltarea si furnizarea de programe educationale destinate tinerilor.

 

"Incheiem cu succes un nou an Leadership Autentic, cel de-al doilea in acest format, un an pe care l-am pornit cu asteptari foarte mari, cat si cu mult curaj deoarece numarul editiilor s-a dublat. Am avut sansa sa cunoastem peste 1000 de elevi din intreaga tara, liceeni care si-au gasit un punct comun in pasiunea pentru leadership si dezvoltarea lor personala. Feedback-ul lor dupa aproape 9 luni de proiect este cel care ne motiveaza si ne indeamna la o noua promisiune: sa revenim! Avand alaturi o echipa extraordinara, am convingerea ca in toamna acestui an, Leadership Autentic va creste si mai mult si va ajunge sa completeze experienta educationala a tinerilor elevi din intreaga tara" declara Adina Ghita, Project Manager Leadership Autentic.

 

 

Leadership Autentic este un program conceput de Fundatia LEADERS. Fundatia LEADERS este devotata promovarii conceptului de leadership si dezvoltarii unor tineri responsabili, capabili si inovatori, care isi vor coordona activitatile spre evolutia tuturor membrilor societatii. Printre cele mai importante initiative ale Fundatiei LEADERS se numara LEADERS Education, LEADERS School & Academy, Leadership Center si Clubul Antreprenorilor.

 

leadership educatie liceeni training