Invata cu ce informatie sa te hranesti, sambata, 15 ianuarie, la Seminarul Igiena Informatiei





Problema vine atunci cand, datorita cantitatii mari de informatie nefolositoare, se creaza un bruiaj, care perturba procese cu adevarat importante, precum invatarea. Cu siguranta vi s-a intamplat. De cate ori nu ati avut de studiat pentru o testare sau sa memorati niste informatii importante fara sa va intre nimic in cap. In schimb, stiati la perfectie versurile de la melodia aceea proasta si obsedanta.

 


Mai mult, datorita datelor externe inutile, venite de obicei prin medii mult mai ofertante pentru creier decat cel al lecturii, chiar si informatiile intiparite bine in memorie risca sa fie alterate.

Daca vreti un termen de comparatie, mintea voastra risca sa devina ca un sifonier plin cu haine aruncate peste tot, in care cu greu gasesti ce ai nevoie.

Din fericire, exista totusi metode de a ne EDUCA creierul sa disemineze intre informatia utila si cea care este doar balast.  Procedee si exercitii care ne ajuta mintea sa raspunda mai bine la informatia pe care dorim sa o retinem si sa blocheze efectul nefast al mesajelor care nu ne sunt de interes.

 


La seminarul de Igiena a informatiei, organizat de Asociatia Infospeed, Control Internet si Irsca Gifted Education aveti sansa de a invata aceste tehnici, aplicate cu succes de copii supradotati, elevii si studenti olimpici, oameni de afaceri, pedagogi si nu numai.





Veti invata mecanismele care stau la baza procesarii de informatie si sa vi le canalizati intr-un mod lucrativ.

Veti afla cum sa respingeti informatia toxica si sa o retineti pe cea folositoare, intr-un demers in urma caruia creierul dumneavoastra va fi, simplu spus, mai sanatos.




Ne vor invata cum sa ne depasim limitele:



Prof. Dr. Florian Colceag - expert international in educatia excelentei, un om cu peste 20 de ani experienta in educarea copiilor supradotati si presedintele IRSCA Gifted Education. Rezultatele muncii sale vorbesc de la sine: peste 60 de medalii de aur la competitii internationale de matematica.




Alexandru Bordea – specialist in citire rapida, creativitate, invatare accelerata si presedintele asociatiei Infospeed. In activitatea sa de 11 ani, acesta a lucrat cu peste 4000 de studenti, elevi si adulti.




Cadrele didactice care participa la eveniment primesc diploma de participare.



Pentru rezervari  va rugam sa completati formularul de mai jos:

http://www.infospeed.ro/igienainformatiei/

Pentru orice informatii ne puteti suna la 0724.577.300.



Seminarul Igiena Informatiei va avea loc sambata, 15 ianuarie, la Camera de Comert si Industrie Bucuresti (Bd. Octavian Goga nr.2, sector 3), Amfiteatrul Alexandru Ioan Cuza, Intrarea E, etajul 4



informatie seminar spiritualitate alexandru bordea memorie