Mos Craciun te asteapta pe Choicebrand.ro



Vino si tu pe Choicebrand.ro sau in magazinele noastre din Bucuresti - str. Mihai Bravu nr. 7 (zona Obor) si bd. Iuliu Maniu nr. 59 (Militari) - si poti primi un cadou de pus sub brad! Pentru fiecare comanda efectuata, Choicebrand iti ofera un cadou in valoare simbolica de 1 Leu!

Cadourile Choicebrand, in valoare totala de 4000 de euro, fac parte dintr-o gama larga de produse pentru casa : seturi de cesti de cafea, fiare de calcat, rasnite de cafea electrice, blendere, cani electrice, cafetiere, mini tocatoare, prajitoare de paine si sandwichmakere, cantare de baie, telefoane fara fir etc.O selectie variata de produse utile pentru casa sau pe care le poti face cadou celor dragi!

Pentru a-i satisface pe toti clientii nostri, cadourile sunt acordate in functie de valoarea comenzii. Grabeste-te sa faci cumparaturi pe Choicebrand.ro si vei primi si tu un cadou din partea lui Mos Craciun! Oferta este valabila in limita stocului disponibil.

Choicebrand.ro – cel mai mare magazin online de electrocasnice mici reconditionate : produse pentru bucatarie, curatenie, ingrijire personala si confort.  Branduri de top la jumatate de pret !  


 

 

 

 

promotie Sarbatori cadouri electrocasnice mici reduceri electrocasnice