PREMIERA IN DOMENIUL CONSULTANTEI IN MANAGEMENT: ATU CONSULTING VINE IN SPRIJINUL PSIHOLOGILOR CU UN

Cluj- Napoca, 31 martie 2010

 

ATU Consulting a inceput, in data de 13 martie 2010, primul modul din seria “Managementul

Cabinetului Psihologic”, curs ce se adreseaza psihologilor ca “manageri” ai propriului cabinet

individual.

 

Cursul, unicat în Romania, este sustinut de catre specialisti in management general, management financiar si marketing, parte ai echipei ATU Consulting.

 

“Managementul Cabinetului Psihologic vine in sprijinul psihologilor care detin sau isi doresc sa puna bazele unui cabinet individual. Din momentul deschiderii cabinetului, psihologii devin managerii propriei afaceri. Dar sunt oare pregatiti sa o faca?” declara Gabriela Hum, Directorul Executiv al ATU Consulting.

 

Prin deschiderea propriului cabinet, psihologii trec din categoria profesionistilor titulari ai unei

profesii individuale, intr-o categorie mult mai larga: cea a antreprenorilor. Din acest moment, ei

urmeaza sa foloseasca o gama mult mai diversa de informatii decat cele specifice profesiei de

psiholog. In aceasta categorie se inscriu, in principal, informatiile financiar–contabile, de marketing si de management general – pe baza carora se vor fundamenta deciziile “managerului de cabinet individual”.

 

“In urma acestui curs, participantii vor putea inþelege motivele pentru care cabinetul psihologic poate si trebuie privit ca o afacere, vor alterna intr-un mod confortabil munca de psiholog cu cea de manager, si vor sti cum sa-si mentina propriul cabinet pe profit” a declarat Gabriela Hum.

 

“Demult ma gandeam la ideea unui cabinet dar nu stiam ce am de facut. In plus, ma atragea ideea unei afaceri proprii, dar nu credeam ca voi putea vreodata sa gandesc ca un/o business man/woman. Intr-o zi am gasit pe mail o invitaþie la un curs: managementul cabinetului psihologic. Ideea unui astfel de curs e geniala. Pentru mine a fost cireasa de pe tort. Acest curs m-a ajutat sa gasesc raspunsuri la intrebarile mele si acum pot spune ca gandesc ca un/o business-man/woman. Astept modulul 2 si mi-ar placea sa fie mai multe. Va recomand sa urmati acest curs chiar daca aveþi cabinete. In aceste zile in care nu stim incotro se îndreapta piata muncii, veti gasi idei originale pentru largirea paletei de servicii si va veti clarifica multe lucruri. Multumesc formatorilor pentru sansa ce mi-au dat-o. Reusita afacerii mele se va datora cu siguranta si acestui curs inedit.”

Adina Buculeu, psiholog.

 

Ma bucur tare mult ca am avut ocazia sa particip la cursul de managementul cabinetului

psihologic. Consider ca tot ceea ce am primit de la voi, specialisti in management, marketing si psihologie, pentru mine este o veritabila ancora in realitatea economica in care traim. Chiar daca imi conduc propriul cabinet de mai bine de doi ani, acum, in urma acestui curs, am certitudinea ca detin informatii care ma vor ajuta sa-mi ating scopurile pe care mi le-am propus in cel mai scurt timp posibil, ca imi voi organiza munca mult mai bine, ca voi deveni independenta financiar si toate astea din activitatea care imi face cea mai mare placere, profesia de psiholog.

Daniela Detesan, psiholog





Mai multe informatii despre acest proiect pot fi gasite pe website-ul companiei: www.atuconsulting.ro.

 

ATU Consulting a fost creat pentru a raspunde nevoilor curente de invatare, dezvoltare si cunoastere, activand din 2004 in domeniile managementului, resurselor umane si dezvoltarii de

personal. Ceea ce am realizat alaturi de clientii nostri, si ne propunem in continuare, este sa fim

mai mult decat furnizori de servicii, sa fim parteneri in dezvoltarea lor .

Mai mult decat trainingul, activitatea noastra presupune si alte tipuri de servicii: consultanta de

management si de HR, analiza de competente si analiza organizationala.

ATU Consulting este de asemenea autorizat CNFPA incepand cu 2008 pentru organizarea

cursurilor de Formator, Managementul Resurselor Umane, Management de Proiect si

Dezvoltarea de competente antreprenoriale.

 

Nicoleta Bano

nicoleta.bano@atuconsulting.ro

management psihologie curs business training consultanta resurse umane afaceri