Lista magazinelor cu oferte exceptionale de Black Friday 2019

BlackFriday sau ziua reducerilor, asa cum probabil ii spunem cei mai multidintre noi in limbajul popular reprezinta un moment foarte importantatat pentru micii si marii comercianti, cat si pentru cumparatori,care vor avea posibilitatea in aceasta perioada sa isi achizitionezeprodusele preferate la preturi foarte avantajoase. In acest an, BlackFriday va debuta in tara noastra pe data de 15 noiembrie, atunci candnumeroase magazine din mediu online si cel offline isi intampinacumparatorii cu reduceri substantiale la game intregi de produse.


Desi Black Friday se desfasoara la noi in tara doar decativa ani, evenimentul este fara doar si poate unul care a avut unreal succes inca de la inceput. Pentru ca oferta de Black Friday esteuna foarte generoasa si in acest an, am selectat cateva dintrebrand-urile cu campanii de reduceri foarte interesante, pe caremerita sa le ai in vedere.


  1. Quickshop.ro va organiza in perioada 15-17 noiembrie Black Friday. Printre produsele ce se vor afla in promotie de Black Friday enumeram: centrale termice Ariston, Motan, Viessmann, Ferroli, accesorii si gadgeturi pentru confort, dar si o serie de produse utile pentru instalarea centralelor termice, mentenanta si eficientizarea sistemelor de incalzire individuale. Reducerile vor ajunge pana la 35%.

  2. https://www.eladerm.ro/ va organiza Black Friday in perioda 15-17 noiembrie, iar reducerile anuntate sunt unele substantiale avand in vedere ca foarte multe produse vor putea fi achizitionate la reduceri ce pot ajunge chiar si pana la 41%. Mai mult decat atat, stocul pregatit de catre comerciant pentru aceasta campanie depaseste 4.000 de produse.

  3. Bekid.ro organizeaza Black Friday tot in perioada 15-17 noiembrie si sunt anuntate reduceri de pana la 70% la premergatoare, jucarii pentru copii, scaune auto, carucioare pentru copii, patuturi pliabile, patuturi din lemn, tobogane plus multe alte produse.

  4. Magazinul Iya.ro anunta ca va organiza Black Friday tot in perioada 15-17 noiembrie, moment in care, clientii se pot bucura de reduceri insemnate la toata gama de produse existenta pe site. Comerciantul anunta ca, cele mai mari reduceri vor fi la GO Future (rochii sarcina si alaptare- pana la 50%), Kite (Haine bumbac organic pentru bebelusi si copii – pana la 50%, Fun2BEMum (hanorace babywearing si jachete-pana la 30%). Frugi, Sense Organics si Sanetta Fiftyseven (hainute din bumbac organic certificat GOTS) se vor regasi si ele la reduceri speciale de pana la 30% pentru articolele de sezon.

  5. Luminarium.ro va organiza evenimentul Black Friday doar in data de 29 noiembrie, categoriile de produse vizate pentru reduceri sunt: pendule, lustre, aplice, lampi de birou, lampi de podea, downlights, prize si intrerupatoare, pufuri. Reducerile anuntate vor putea ajunge chiar si pana la 45%.

  6. La Maniamall.ro, Black Friday se va desfasura in data de 15-17 noiembrie si sunt anuntate reduceri de pana la 30% la produse precum: brazi, ghirlande, mobilier, scaune birou, electrocasnice, aparate de incalzire locuinta.

  7. BJR-Vacante.ro .Desi inedit pentru turism, iata ca Black Friday isi face aparitia si in aceasta nisa. Astfel, te vei putea bucura de oferte la anumite pachete turistice. Cu ocazia Black Friday, Bjr-Vacante.ro vine cu reduceri ce pot ajunge pana la 50% la pachete turistice inspre destinatii precum: Turcia, Grecia, Egipt,Tunisia sau Dubai.

  8. TargetWeb.ro & Blugento.ro - Au o oferta speciala de Black Friday prin care, cei care demareaza un business online in ecommerce se vor putea bucura de numeroase beneficii financiare dar si de functionalitati suplimentare. Blugento vine astfel cu o reducere de de 40% la pachetele de abonament existente, incheiate pe o perioada de 12 luni, in timp ce agentia SEO TargetWeb ofera un pachet PR sau advertoriale pe bloguri în valoare de €1000, la contractele semnate pe 12 luni.

Black Friday 2019