Mobila Moll prezinta noile modele de scaune de birou pentru copii inainte de inceperea noului an scolar

Este stiut faptul ca cei mici stau pe scaun aproximativ 9 ore, in fiecare zi. Acesta este motivul pentru care atat scaunul, cat si biroul, trebuie sa creasca deodata cu micul elev; mai mult decat atat, trebuie sa i se potriveasca precum o manusa. Procesul de invatare al scolarilor este facilitat intr-un mediu de invatare atragator, eficient si ergonomic.

De aceea, in 2015 Moll a lansat noile modele de scaune si birouri - mai sigure, mai ergonomice, mai adaptabile, mai simplu de utilizat.

Noile scaune Moll sunt special personalizate pentru nevoile copiilor - au marimi aparte, folosesc materiale premium si sunt mai confortabile decat pana acum. Manopera este ireprosabila si sunt indeplinite cele mai inalte standarde de siguranta si ergonomie.


  • Scooter 15

Se potriveste proportiilor corpului celor mici - poate fi ajutat in fiecare din urmatoarele aspecte: inaltimea sezutului, adancimea sezutului, inaltimea spatarului. Scaunul respira, gratie invelisului de plasa (mesh). Suplimentar, se pot cumpara si pernite pentru sezut sau spatar. Picioarele ofera stabilitate si siguranta, pe suprafete tari sau moi.

Cadrul este disponibil pe gri si pe alb, iar tapiteria modelului Scooter 15 este interschimbabila, usor de curatat, disponibila in 10 culori vii.

Dimensiuni: 70 x 70 cm

Inaltime sezut: 28-52 cm

Inaltime corp: 110-200 cm

Greutate corp: pana la 90 kg


  • Maximo 15

Are doua compartimente ascuns si ofera opt materiale standard si doua materiale decorative. Insa dincolo de ce se vede, garanteaza o pozitie ergonomica, corecta. Se aseamana cu scaunul Scooter, oferind in plus un absorbant de socuri, pentru un confort sporit. Are un maner practic de manevrare si permite blocarea miscarii scaunului. Si acest scaun poate fi cumparat pe alb sau pe gri, cu tapiteria interschimbabila, in 10 culori proaspete.

Indiferent de modelul de scaun ales, camera de studiu a celui mic va dobandi un plus de culoare. Copiii se vor bucura de mai mult spatiu, de confort si vor lucra cu mai mare placere.

Pentru mai multe informatii legate de birourile, scaunele, luminile si accesoriile Moll pentru copii, vizitati www.mobilamoll.ro.

Despre Moll

Cu o experienta de 90 de ani, Moll continua sa ofere cele mai bune conditii pentru ca elevii sa se dezvolte intr-un mod sanatos si de succes. Ca si valori esentiale, activitatea sa este centrata in jurul calitatii sustenabile, a functiilor si a design-ului.

Oferta de scaune pentru copii de la Moll