JojoFashion.ro trece la productia de treninguri de dama

In plina Pandemie magazinul online de imbracaminte eleganta pentru femei JojoFashion.ro trece si la vanzarea articolelor casual cum ar fi treninguri dama, compleuri sport, etc.

Poti alege din colectia JojoFashion un trening dama casual din bumbac sau trening dama din catifea.

Vrei sa te imbraci comod, dar in acelasi timp sexy? Alege sa porti un trening de dama casual mulat sau oversize, in nuante puternice.

Treningul de dama este un articol vestimentar care e devenit must have in garderoba fashionistelor, desi in trecut era purtat doar la sala.

Mai jos iti voi prezenta 6 trucuri simple pe care le poti folosi atunci cand porti un trening de dama si vrei sa-ti conturezi un look relaxat, sexy si in tendinte.

1.         Creeaza un look urban – ca sa nu arati ca si cum tocmai te-ai intors de la sala, alege un trening dama all black cu insertii din paiete!  Orice combinatie de printuri sau materiale neobisnuite vor conferi tinutei tale un look urban super modern. Recomandarea JojoFashion – Trening dama Julienna din jerse negru accesorizat cu paiete.

2.         Contureaza un look streetstyle sau ghetto – opteaza pentru un trening de dama in doua nuante, cu bluza scurta pana in talie, accesorizat cu gluga. Recomandarea noastra: trening dama LeeAnn, jumate alb, jumate mov cu talia si mansetele pe elastic.

3.         Opteaza pentru un look vintage – alege un trening de dama din catifea si poarta-l cu o pereche de sandale cu toc subtire in combinatie cu o pereche de ochelari de soare oversized. Iti recomand trening dama Jarmila din catifea roz prafuit!

4.         Atentie la accesorii! Poarta un trening dama cu accesorii simple: un ceas sport oversized, o sapca din piele sau cu o masca faciala accesorizata cu strasuri! Tinuta ta va fii cool si vei starni admiratia celor din jur.

5.         Poarta tinuta o tinuta clasica – daca nu vrei sa ai batai de cap, alege un trening dama clasic.

Recomandarea JojoFashion: Trening dama Jasmin confectionat din catifea neagra si accesorizat cu doua dungi  albe. Poti sa-l porti cu tenisi sau cu incaltaminte eleganta, asadar poate fi incadrat cu usurinta in tinutele tale de zi.

6.        Nu exagera cu accesoriile, nu te machia strident, nu combina culorile daca nu esti sigura daca se potrivesc! Mergi pe nuante uni sau pe combinatii simple de culori sau texturi si nu vei intampina dificultati atunci cand iti vei compune tinuta.

Toate aceste modele pot fi gasite in noua colectie treninguri dama pe 

https://www.jojofashion.ro/Treninguri

Comenzi telefonice: 0723.505.706

Program: 9-21




Treninguri dama

Treninguri dama

trening dama JojoFashion