Inchiriati autoturisme simplu si avantajos, cu Go To Globalcar

Inchirierea unei masini a devenit o practica tot mai frecventa. Desi ocazionala, aceasta vine la pachet cu extra confort, avand o masina disponibila oricand pentru nevoile utilizatorului. Oricand aveti nevoie de acest tip de serviciu, Go To Globalcar este agentia la care sa apelati cu incredere! 

Inchiriere cu toate taxele incluse 

Asa cum veti gasi si in cadrul paginii oficiale, www.goto-globalcar.ro, inchirierea include toate costurile, de la taxe la impozite si full CASCO. Tariful per zi este unul avantajos, depinde insa de tipul de autovehicul si dotarile acestuia. Vorbim despre tarife incepand cu 20 de euro per zi. 

Confortul si siguranta sunt asigurate de calitatea autovehiculelor parte din flota auto aici. Suzuki, Kia, BMW si multe altele sunt parte din portofoliul celor de la Go To Globalcar. 

De asemenea, merita amintit celor interesati ca aici vor gasi personal prompt in a raspunde solicitarilor inaintate de clienti, precum si disponibil in a solutiona toate cererile. Conditiile de inchiriere sunt mai mult decat avantajoase si doar cateva exemple in acest sens se refera la faptul ca puteti fi acompaniati in deplasarile facute cu masina inchiriata si de animalul de companie. Nu este impusa o limita de kilometri si la predare orice masina va avea rezervor plin, fiind gata de drum, oriunde ati merge!

Rezervari online 

Go To Globalcar personalizeaza ofertele, astfel incat totul sa fie conform nevoii unui client. Pentru a va asigura ca masina dorita este disponibila si ca veti inchiria un autovehicul in conditii avantajoase puteti inainta o cerere de oferta direct din pagina oficiala a agentiei. Un agent va contacta solicitantul pentru a stabili toate detaliile. 

Practic este de asemenea ca prin aceasta agentie pot fi inchiriate masinile dorite direct din aeroport. Pentru ca inca de cand ajungeti in tara se impune nevoia de mijloc de transport, masina gata pregatita pentru drum va optimiza timpii de cautare si va ajuta sa respectati un plan de calatorie.

Vizitati pagina online a agentiei si alegeti care masina sa va insoteasca in toate drumurile pe care le veti face.

Contact:

+40 737 452 540

+40 737 452 541

office@goto-globalcar.ro