Echipa Star Lubricants participă la cele mai importante târguri agricole din această toamnă

Echipa Star Lubricants va fi prezentă în această toamnă la două dintre cele mai importante târguri din domeniul agricol din România: Agralim Iași (3-6 septembrie 2015), respectiv Agromalim Arad (10-13 septembrie 2015).



În cadrul acestor târguri, producătorii de utilaje agricole vor avea ocazia să stea de vorbă direct cu reprezentanții Star Lubricants despre felul prin care lubrifianții Mobil contribuie la creșterea productivității în agricultură.



Agralim este cel mai mare eveniment agrar din Moldova și, de asemenea, unica expoziție în câmp din această regiune. Târgul dedicat fermierilor se va desfășura la Iași, în perioada 3-6 septembrie, și va reuni peste 85 de expozanți din întreaga țară. Printre tematici se numără: mașini și utilaje agricole, tehnologii și echipamente pentru irigații, îngrășăminte pentru agricultură, agricultură ecologică, energii alternative și eficiență energetică, și multe altele.



Imediat după evenimentul de la Iași, echipa Star Lubricants va fi prezentă la Arad, pentru a participa la târgul Agromalim. Aceasta este cea mai mare expoziție de profil din vestul României și se va desfășura în perioada 10-13 septembrie. În cadrul acesteia vor fi expuse tehnologii agricole, inputuri pentru fermele de cultura plantelor, sisteme de creștere și furaje pentru animale, medicamente și instrumentar de uz veterinar și multe altele.



Silviu Mototolea, Deputy General Manager Star Lubricants, a declarat:



“După ce în prima parte a anului am participat la două evenimente majore dedicate sectorului agricol (AgriPlanta și AgroConnect), în această toamnă continuăm să fim alături de fermierii din România și prin intermediul expozițiilor. Cele două târguri care vor avea loc în luna septembrie reprezintă o bună oportunitate de a interacționa cu producătorii de utilaje agricole, dar mai ales cu utilizatorii acestora - consumatorii finali. Astfel, vizitatorii care vor trece pragul standului Star Lubricants din cadrul Agralim Iași și Agromalim Arad vor avea ocazia să discute direct cu specialiștii noștri, care sunt pregătiți să le ofere informații utile despre cum pot crește productivitatea mașinilor agricole folosite cu ajutorul lubrifianților Mobil.”



Pentru consultanță în alegerea lubrifianților pentru vehicule comerciale grele, puteți lua legătura cu agenții Star Lubricants.



Powered by SEO monitor