Cum sa iti pregatesti masina de vanzare prin anunturi auto

Vrei sa iti vinzi masina prin anunturi auto si nu stii cum sa o pregatesti? In acest articol ne vom stradui sa recomandam masuri rapide si de multe ori trecute cu vederea pentru a maximiza viteza de vanzare prin anunturi auto a autovehicului tau si pretul, bineinteles.



Scoate-i abtibildurile



Masina ta trebuie sa arate bine inca de la prima vedere. Abtibildurile pot insa instraina viitorii cumparatori. Fie prin ceea ce spun sau simpla lor prezenta , aceste autocolante devalorizeaza un autovehicul in ochii multora. Cu un efort minim de pregatire vei reusi prin eliminarea acestora sa iti maresti piata si sa ai tu de unde sa alegi eventuali clienti. Daca nu reusesti sa scoti abtibildurile pur si simplu, incearca cu un detergent degresant .



Un port bagaj curat si bine pus la punct



Nu uita sa faci masina curata si frumoasa atat in interior cat si in exterior. Lustruirea exteriorului, spalarea si curatarea scunelor din interiorul ei sunt obligatorii. Tot gunoiul trebuie sa fie aruncat afara.



Vezi sa nu iti lipseasca roata de rezerva



Roata de rezerva ar trebui sa fie inclusa. Daca pastrezi roata in garaj sau in alt loc, nu uita sa o pui in portbagaj inainte de a vinde masina prin anunturi auto. Intotdeauna acest aspect va fi verificat de catre viitorul cumparator. Chiar daca nu este in cea mai buna stare, ea este inclusa in pretul de vanzare. Daca nimeriti si un cumparator econom, o sa se foloseasca de o astfel de lipsa pentru a scadea din pretul de vanzare al masinii. Nu lasa excluderea acestuia sa fie un fin impediment in procesul de negociere al autovehicului.



Anvelopele sa fie intr-o stare buna



Anvelopele au nevoie de o atentie deosebita atunci cand un automobil este pregatit sa fie scos pe piata. Pneurile pot fi expuse unei serii de factori care duc la uzura lor, lucru care nu arata tocmai bine atunci cand apelati la anunturi auto. O inspectie atenta va dezvalui daca pietre, suruburi, cuie sau alte elemente se gasesc in cauciucuri . Anvelopele trebuie curatate si un agent de innegrire trebuie aplicat pe peretii laterali dupa aceea. Partea de interior trebuie sa arate sclipitor de curata.



Un potential client va cauta intotdeauna acele detalii care l-ar putea ajuta sa negocieze un pret mai mic. Prin parcurgerea etapelor enumerate mai sus de mai multe ori, o sa reusiti sa va vindeti masina cu succes prin anunturi auto de la Vitan-auto.ro.

anunturi auto vanzari auto