Noul Toyota Land Cruiser V8 Facelift



Toyota impresioneaza din nou. Revine cu un model masculin, cu o forta estetica si tehnica de invidiat printre SUV-urile concurente si cu aceeasi calitate si fiabilitate cu care a obisnuit clientii brandul Toyota.

Design-ul impresioneaza prin facelift-ul subtil cu linii de forta, o usoara agresivitate dar aceeasi seriozitate caracteristica.  Atat exteriorul cat si interiorul au suferit modificari, nu radical dar indeajuns cat sa traseze o noua linie modelului Land Cruiser.

Interiorul specific SUV, Toyota Land Cruiser V8 capata cu aceasta ocazie un aspect mai dinamic, modern si totodata mai calitativ fata de modelul precedent.

Noul Toyota V8 poate fi achizitionat si cu pachetul Executive, ce ofera un plus de confort, prin introducearea ventilatiei pentru scaunele fata, 4 camere de luat vederi si, pentru pasionatii de off road, crawl control.

Vizibilitatea s-a imbunatatit semnificativ prin introducerea farurilor xenon si a luminilor de zi tip LED.

Modelul V8 respecta acum norma de poluare EURO5 si dezvolta o putere de 272 CP si un cuplu de 650 Nm. Motorul este de 4461 cm iar dotarile standard sunt atat pentru a mentine specificul offroad dar si pentru a oferi un comfort si o siguranta de 5 stele chiar si pentru cei mai pretentiosi clienti.

Pentru mai multe detalii va rugam vizitati website-ul www.domautomobile.ro.    

toyota land cruiser noul land cruiser toyota offroad suv