În spatele unei declarații de iubire e o bijuterie Valmand

Cea mai frumoasă perioadă a anului e aici și nimic nu poate să te oprească din a arăta ce simți cu adevărat pentru persoana iubită.

Toate momentele fericite, împlinirile și reușitele, se pot materializa acum într-un cadou care să nu necesite alte cuvinte în plus pe lângă un sincer „te iubesc”.

Suntem mereu atenți la ce își doresc clienții noștri și ultimele tendințe din lumea bijuteriilor, luxului și obiectelor de artă ne motivează să livrăm creații care să bucure pe oricine, indiferent de pasiuni, ori buget. Așa cum ne recomandă și cei care ne-au trecut pragul încântați, suntem și vrem să rămânem cel mai bun prieten al cuplurilor fericite. 

Persoanele nehotărâte pot opta oricând pentru un inel de logodnă personal, cunoscut fiind faptul că Valmand dispune de capacitatea și expertiza de a pune la punct orice vis delicat în materie de bijuterii.

Pentru cea mai romantică lună a anului am pregătit o întreagă colecție de bijuterii unice, toate la prețuri speciale, realizate cu atenție și pricepere pentru a surprinde cel mai bine puterea sentimentelor. În colecția specială Valmand o să întâlnești una dintre cele mai fine brățări din aur, poate cei mai strălucitori și rafinați cercei cu diamante și nenumărate alte bijuterii originale din aur sau platină. Valmand este de altfel și singurul producător român, cu o fabrică aflată în România, de bijuterii din platină. Așa că visul tău este acum mai aproape ca oricând.

Având puternicul avantaj de a produce bijuterii atât de aproape de sufletul îndrăgostiților din România ne mândrim și cu faptul că dispunem de capacitatea și creativitatea de a da formă și strălucire fiecărei declarații de iubire. Așa că dacă visul tău în materie de bijuterii nu se regăsește în colecția Valmand îți suntem oricând la dispoziție pentru a realiza exact ce ți-ai imaginat, folosind doar materialele de calitate și diamante omologate.

Specialiștii Valmand îți stau oricând la dispoziție pe www.Valmand.ro, ori la superbul nostru magazin din București, strada Radu Beller numărul 11. Pentru mulți clienți magazinul nostru e cunoscut și ca „locul de unde încep declarațiile de iubire”.

Luna februarie, din 2022, este doar pentru voi doi și nu ezita să transformi o perioadă atât de frumoasă în momentul vostru. Îl meritați.