Ce bijuterii din argint să porți pentru a-ți pune ținuta în valoare?

Grija pentru imaginea personală a devenit un lucru mai important astăzi ca oricând. Modul în care ne prezentăm în față celorlalți poate oferi o mulțime de detalii despre propria persoană, de aceea este esențial ca totul să fie foarte bine pus la punct. Atenția la micile detalii este mai mult decât necesară atunci când ne dorim ținute spectaculoase, care să ne scoată de sub orice con de umbră. De cele mai multe ori însă, atenția este îndreptată exclusiv înspre ținutele propriu-zise, astfel că bijuteriile nu beneficiază întotdeauna de atenția cuvenită. Bijuteriile sunt de facto detalii definitorii ale unei ținute elegante, motiv pentru care nu ar trebui să treacă niciodată pe un plan secundar în procesul de alcătuire al unei ținute.

Bijuteriile, indiferent de metalul din care sunt concepute, alcătuiesc în prezent o gamă absolut impresionantă de produse, astfel că alegerea celor care ni se potrivesc nu este deloc o misiune ușoara. Astfel, în acest articol am pregătit pentru tine câteva idei de bijuterii din argint pe care sa le porți cu încredere în cadrul evenimentelor la care participi.

Cerceii din argint de diferite dimensiuni

Chiar dacă în moda ultimilor ani, cerceii supradimensionați nu au lipsit de pe podium, cerceii în toată varietatea lor de forme și culori sunt indispensabili în completarea unei ținute. Cu sau fără pietricele, cerceii sunt bijuterii ce vor aduce în prim plan trăsăturile frumoase ale feței. Pentru a crea un efect cu adevărat deosebit, îți recomandam să te asiguri că alegi o pereche care să se regăsească în armonie perfectă atât cu ținuta, cât și cu alte bijuterii pe care le vei purta.

Colierele

Atunci când se vorbește despre bijuterii din argint cu adevărat impresionante, colierele sunt fără doar si poate cele care se situează în topul alegerilor oricărei femei. Menite să atragă atenția asupra zonei gâtului, colierele sunt cele care pot da o imagine complet diferită ținutei tale. Acestea pot conține la rândul lor o serie de detalii (pietricele, pandantive, etc), care vor contribui și mai mult la îmbunătățirea imaginii de ansamblu a unei ținute.

Inele supradimensionate

Inelele sunt de asemenea bijuterii pe care nu ar trebui să le neglijezi în condițiile în care acestea reușesc să atragă cu mare ușurință atenția asupra mâinilor. Chiar dacă în moda ultimilor ani, la mare căutare au fost inelele supradimensionate, vei putea alege negreșit și inele cu detalii simple, care pot avea același efect. Totul depinde de ținuta pe care o vei alege, de celelalte accesorii pe care le vei purta si desigur, de gusturile personale.

Brățările  

Nu în ultimul rând, nu trebuie să uitam de clasicele brățări de mână, bijuterii care au de asemenea capacitatea de a atrage atenția asupra mâinii. Cu pietricele sau charmuri, brățările de mână sunt bijuterii ce nu ar trebui să îți lipsească atunci când îți dorești o ținută accesorizată în mod corespunzător.

Deși obișnuiți cu ideea că purtăm bijuteriile pentru a ne completa ținutele și pentru a ieși în evidență, trebuie ținut cont de faptul că acestea pot influența starea de spirit, modul în care ne percepem dar și cel în care ne comportam.

bijuterii din argint