De ce strica ventilatoarele hotelor din bucatariile restaurantelor ?

Curatati periodic hota, tubulatura si ventilatorul ! Aveti grija de sanatatea clientilor vostri !

Acest serviciu este util deoarece prevenim autoaprinderea grasimilor depuse pe hota si canalul de evacuare aferent. Curatam si motorul ventilatorului, eliminand riscul griparii acestuia. Prin curatarea hotei, canalului aferent si a ventilatorului evitati scurgerea grasimilor in timpul prepararii mancarurilor.

Serviciul specializat de curatare si degresare a sistemului de evacuare fum si aer viciat din bucataria dvs. este compus din urmatoarele operatiuni:Curatare hota -  Hota restaurantului aduna fum si vapori de grasime in zona din spatele filtrelor, lucru ce nu se observa din exterior,  insa este generator de incendii si de scurgeri de grasimi in preparate, in cazul in care nu se intervine in mod profesionist

Curatare tubulatura – Daca nu este corect intretinuta si periodic curatata, tubulatura se poate transforma intr-o amenintare reala de incendiu, deoarece aceasta zona se umple cu grasimea venita din hota, devenind astfel foarte inflamabila.

Curatare ventilator – Ventilatorul este sufletul hotei restaurantului, piesa de care trebuie sa aveti grija in mod deosebit. Grasimea se acumulaza pe palele ventilatorului si incetineste fluxul de aer,  reducand astfel capacitatea de degajare a fumului si a aerului viciat din bucatarie, marind riscul de gripare a acestuia. Suntem convinsi ca este mai ieftin sa-l curatati decat sa-l schimbati. 

hota hote ventilator hota restaurant curatare hota restaurant