Motivul pentru care mai cumparam ceasuri



De ce mai cumparam ceasuri? De cand toata lumea are acces la calculatoare si la telefoane mobile, folosirea ceasurilor a scazut destul de mult. Putine persoane mai poarta ceas in ziua de astazi. Asta din cauza ca majoritatea gadgeturilor pe care le poarta la ei ii ajuta in aflarea timpului exact. Totusi, este important sa realizam ca ceasurile ne aduc destule beneficii. Exista 5 motive principale datorita carora ar trebui sa va achizitionati un ceas.

Primul este acela ca va poate spune ora exacta. Acesta este motivul principal pentru care lumea mai cumpara ceasuri in prezent. Si asta a fost si motivul pentru care ceasurile au fost create. Cel mai bun lucru este faptul ca nu trebuie sa apesi vreun buton sau sa-ti faci griji ca ramai fara baterie. Bateriile unor ceasuri ca Sekonda sau Accurist pot tine pana la 4 ani si te pot ajuta sa afli cat este ceasul doar cu o simpla miscare a mainii.

In al doilea rand, ceasurile Guess sau Police sunt cumparate doar din ratiuni vestimentare. Acum cativa ani, multa lume era de parere ca ceasurile sunt niste accesorii excelente. Si astfel, majoritatea ceasurilor de dama sau barbatesti conteaza in vestimentatie. Tot ceea ce trebuie sa faci, e sa parcurgi colectiile de ceasuri si sa iti alegi unul care sa te reprezinte. Comparatia dintre designul si culorile ceasurilor Breil te va ajuta sa-ti alegi cel mai elegant ceas.

Persoanele care nu prezinta interes in purtarea ceasului,  vor cumpara unul pentru a-l face cadou. Asa cum am mentionat anterior, ceasurile din ziua de astazi tind sa devina bijuterii. Asta inseamna ca puteti achizitiona ceasuri  si sa le faceti cadou persoanelor dragi.

Unele ceasuri sunt create pentru a ne ajuta in unele situatii. De exemplu ceasurile cu cronograf sau ceasurile G-shock de la Casio facute sa reziste in cele mai dure conditii. Asta inseamna ca dupa cumpararea ceasului, ne va fi mult mai usor in unele momente.

In ziua de astazi, oamenii pot cumpara ceasuri Timex sau Seiko din considerente investitionale. Mai ales atunci cand ceasul este facut dintr-un material pretios, cum ar fi aurul. Deja nu mai este rentabil sa tii banii in banci. Asta deoarece deprecierea iti poate da mari batai de cap. Cea mai buna metoda este sa contracarezi inflatia. Aurul si alte metale pretioase sunt o alternativa demna de luat in seama. De asta, majoritatea persoanelor care cumpara ceasuri de aur, o fac pentru protejarea lichiditatilor.

Echipa Shopping Time te poate ajuta in alegerea unui ceas care sa te avantajeze din punct de vedere vestimentar, sa te ajute in munca pe care o faci, sau, de ce nu, sa te ajute sa treci cu bine peste criza!

Ne puteti contacta la contact@shopping-time.ro, pe www. shopping-time.ro sau la numarul de telefon 0761/338.990 (Ciobanu Claudiu).

ceasuri ceasuri ieftine ceasuri de mana ceasuri barbatesti ceasuri de dama