5 reguli esentiale pentru o mutare fara evenimente

Este cat se poate de adevarat ca exista firme precum Star Move care ofera servicii de mutari la o calitate foarte buna. Nu este suficient, insa, sa contractezi o astfel de firma. Pentru a te asigura ca totul merge ca pe roate, trebuie sa urmezi cativa pasi, pe cat de simpli, pe atat de importanti.



Eticheteaza si numara toate elementele importante ce urmeaza sa fie mutate



Inainte de a incepe procesul de mutare, eticheteaza si numeroteaza fiecare piesa ce urmeaza sa fie mutata. Incepand cu piesele de mobilier si terminand cu elementele marunte, cum ar fi magnetii de frigider, toate trebuie sa fie numerotate, in asa fel incat sa te asiguri ca nu pierzi nimic. Cumpara postituri ce se lipesc si pune-te pe treaba. 



Cumpara cutii si folii de protectie



Cu siguranta ai o multime de elemente fragile, care se pot distruge la transport. Este la fel de adevarat ca exista multe firme care ofera servicii de transport personalizat  in care includ toate elementele de protectie de care ai nevoie. Chiar si asa, cel mai bine este sa fii pregatit. Achizitioneaza cutii si folii de protectie care sa asigure un transport in deplina siguranta pentru produsele tale. Lustrele, vazele, obiectele ornamentale sau bijuteriile vor sta mult mai bine ambalate corespunzator.



Verifica piesele de mobilier pentru a te asigura ca nu au zgarieturi sau probleme



De multe ori se dezvolta conflicte intre firma care transporta mobila si proprietar, deoarece proprietarul gaseste anumite zgarieturi sau probleme la piesele de mobilier. O buna parte dintre acestea insa, sunt acolo inca de la plecare, motiv pentru care este bine sa verifici cu atentie fiecare detaliu ce tine de mobilierul pe care il muti.



Alege cu mare atentie firma care iti va muta mobila 



Daca nu ai o masina de dimensiuni mari, este imposibil sa muti piese de mobilier fara evenimente. Astfel, o firma care se ocupa de asta ti se va potrivi ca o manusa. Inainte de a contracta o astfel de firma este bine sa verifici cateva detalii ce tin de colaborare si sa te asiguri ca totul este in favoarea ta :





Alege o firma cu un feedback bun din partea clientilor. De multe ori poti gasi pareri despre prestatorii de servicii pe forumuri de specialitate. Este bine sa tii cont de aceste pareri si sa optezi pentru o firma apreciata.

Verifica avantajele oferite de firma. Nu este suficient sa iti ofere transport. Pe langa acesta, trebuie sa iti ofere si asigurare pentru produsele transportate, elemente de protectie si un plan bine realizat care implica intreaga mutare.





Fa-ti un program bine pus la punct



Un calendar al mutarii este esential daca iti doresti ca totul sa mearga perfect. In felul acesta poti economisi suficient de mult timp si chiar si bani. Incearca sa faci un plan cat mai corect, cu un orar bine pus la punct si sa respecti fiecare detaliu al acestuia. Un astfel de plan convine si firmei de mutari si poate sa insemne mult mai putin stres dat de mutare.