Slabeste cu ajutorul psihologiei

Buna ziua, numele meu este Mihaela Popa, sunt trainer acreditat de Ministerul Educatiei, life&business coach certificat SNLP  SUA si psihoterapeut specializat in terapii cognitiv-comportamentale. Insa nu despre pregatirea mea vreau sa va vorbesc acum.

Vreau sa va vorbesc despre una din greutatile de a fi femeie. O problema aparent superificiala atunci cand apare, dar care se poate transforma intr-o adevarata problema de viata. Ca multe alte femei, ani de-a randul, una din preocuparile mele zilnice era cum sa fac sa-mi stavilesc pofta de mancare si sa am o alimentatie sanatoasa, fara sa poftesc in nestire dupa fel si fel de mancaruri.

Desigur, in prima instanta a trebuit sa-mi dau seama ca aceasta pofta a mea nu-mi va aduce decat necazuri, si ca, daca nu fac ceva concret la momentul oportun, problema mi se va transforma  intr-o ratiune de a trai total eronata: sa traiesc ca sa mananc. Apoi, dupa indelungi angoase, cautari, cercetari si documentari, am realizat ca totul este mintea mea. Trebuie doar s-ti contientizezi sistemul cel mai eficient de slbire: mintea ta.

Pentru ca fiecare avem inclinatii profesionale diferite, nu putem sa ne axam viata pe domeniul psihologic pentru a ne trata. Ar insemna un dezastru din punct de vedere al carierei profesionale, iar sansele de izbnda, in raport cu timpul sacrificat, ar fi mici. n acest caz intervin psihoterapeutii, special pregtiti pentru a lucra cu dumneavoastra, pentru dumneavoastra, intr-un timp cat mai scurt si asta pentru ca toata experienta lor profesionala va este oferita la un pret care nu poate concura cu cel mai valoros dintre bunurile omenesti: timpul.

Ce pot sa fac pentru ca problema greuttii sa nu mai fie una de actualitate in viata mea?

Astfel am conceput un program in cadrul Centrului de dezvoltare personala Body Mind Spirit  care  foloseste cele mai recente tehnici psihologice, pentru a va permite sa rezolvati pentru totdeauna problemele legate de felul de a va alimenta si de greutatea corporala.

Pentru a testa daca acest program vi se potriveste, raspundeti la urmatoarele intrebari:

1.Ati incercat diferite tipuri de diete de slabire?

2.Toate sau cele mai multe dintre ele au dat gres mai devreme sau mai tarziu?

3.Sunt momente in care nu va place de dumneavoastra?

4.Va ganditi o mare parte din timp la mancare?

5.Mancati cand nu va este foame?

6.Vi s-a diminuat increderea in sine?

7.Vi se intampla de multe ori sa mancati cu scopul de a va consola?

8.Vi se intampla sa va ghiftuiti?

9.Exista loc de mai bine in relatiile dumneavoastra cu alte persoane adulte?

10.Aveti sentimentul ca v-a scapat viata de sub control?

Daca raspunsul dumneavoastra este afirmativ la cinci sau mai multe dintre aceste intrebari, programul vi se potriveste foarte bine.

Cred cu convingere ca fiecare din noi poseda capacitatea de a intelege si rezolva propriile probleme, la inceput si cu ajutorul meu, Mihaela Popa, ca mai apoi sa capatati suficienta incredere in fortele proprii precum si cunostinte in domeniu cat sa continuati drumul singuri.

Cred, de asemenea, ca fiecare din noi are rezerve uriase de potential nefolosit, care asteapta sa fie pus in valoare.

Sper sincer ca acest mesaj sa va ajute si sa va dea un punct de pornire in lupta cu obiceiurile daunatoare ale mintii noastre.

Cu drag,

Mihaela Popa

 

slabit cura slabire regim slabire dieta slabit rapid