Incaltaminte care nu trebuie sa lipseasca din garderoba unei femei

Pentru o femeie, incaltamintea inseamna mult. Este esential, asadar, sa aiba la indemana cat mai ulte variante atunci cand trebuie sa se incalte, fie ca o face pentru munca, fie ca o face pentru un eveniment special. iata, asadar, cateva perechi de incaltaminte care nu trebuie sa lipseasca din garderoba.



Majoritatea femeilor, atunci cand se gandesc la incaltaminte se gandesc, automat, la incaltaminte dama eleganta  . Este si firesc, in conditiile in care incaltamintea eleganta are un farmec aparte. Daca vrei sa te bucuri din plin de evenimentele speciale la care mergi, din aceasta categorie trebuie sa faca parte :





O pereche de mocasini. Pot fi atat casual, cat si eleganti si pot fi extrem de confortabili. Poti opta pentru mocasini cu toc inalt si gros sau pentru varianta fara toc. Indiferent care este alegerea, te vei bucura de confort sporit.

O pereche de balerini. Balerinii pot face parte atat din categoria de pantofi eleganti cat si din categoria de pantofi sport. Am ales sa ne focusam pe varianta eleganta, deoarece reprezinta o alternativa perfecta la pantofii cu toc. Daca vrei sa te bucuri de tot confortul atunci cand mergi la un eveniment, balerinii sunt raspunsul corect.

Pantofii cu toc. Chiar daca nu sunt intotdeauna cei mai confortabili, pantofii cu toc nu trebuie sa lipseasca din dulapul femeilor. Negri, rosii sau aurii, acestia pot face deliciul oricarei garderobe si pot contribui cu succes la eleganta ta.





Pantofii sport reprezinta o alta categorie mare de incaltaminte care trebuie sa fie prezenta. Sportul este, fara doar si poate, extrem de important, asadar, din garderoba nu trebuie sa lipseasca:





O pereche de tenisi. Usori, flexibili si confortabili, acestia pot sa iti ofere energia necesara pentru a te deplasa oriunde.

O pereche de ghete. Le includem la pantofi sport, deoarece sunt destinate conditiilor grele de drum. Pot fi perfecte pentru momentele pline de zapada sau pentru drumetii.

Sandale sau slapi flip flop. Mai mergem si la plaja, din cand in cand, asadar, sandalele nu trebuie nici ele sa lipseasca.  Insotite de o pereche de slapi, pot face deliciul oricarei veri.