Gandesti corect, te simti perfect.

In foarte multe cazuri, ranile sau situatiile neplacute din trecut au facut ca linistea si fericirea sa fie niste lucruri abstracte, de neatins. Acum, cu ajutorul inovatorului ghid al doctorului Isett, putem lasa anxietatea, ingrijorarea, depresia sau dependenta in urma pentru a regasi fericirea.


Viata nu ne ofera garantia ca vom invata cum ne putem simti mai bine emotional. Daca nu am fost educati cum sa avem grija de noi si cum sa ne controlam in mod eficient emotiile, ne va fi foarte greu sa fim fericiti pentru un timp indelungat. Ne bazam in mod excesiv pe substitute precum mancare, munca sau alcool pentru a ne sustine dispozitia sau emotiile, crescand astfel riscul aparitiei unor probleme mult mai serioase. Sau ne luptam cu respectul de sine scazut, anxietatea sau depresia si incercam sa amortizam aceste simptome cu ajutorul medicatiei.


Dr. Bob Isett este licentiat in psihologie clinica. Experienta sa profesionala diversa include lucrari in cercetare aplicata, activitati didactice si peste douazeci de ani de experienta in practica privata. Este membru cu drepturi depline al Asociatiei Americane de Psihologie si al Asociatiei de Psihologie din Pensylvania. Locuieste impreuna cu familia sa in Bucks County, California.