Noile tigari electronice eGo un aliat pentru a renunta la fumat



Multi dintre dumneavoastra nu au ajuns inca sa vada si sa foloseasca o tigara electronica. Nici nu se surprinde, pentru ca acest concept este destul de nou pe piata. Tuturor insa, ne place inovatia, tehnologia avansata si reducerea riscurilor pentru fumatori. Neocig sprijina toate aceste valori si tocmai de aceea a lansat pe piata din Romania cateva produse revolutionare. Ne referim fara doar si poate, la tigarile electronice eGo. In ceea ce urmeaza vom incerca sa va satisfacem curiozitatea, prezentandu-va ceea ce noi numim, noua generatie de tigari.

Vom incepe prin a raspunde la intrebarea ce este si cum functioneaza o tigara electronica? Aceste tigari exista deja in magazine de aproximativ 3 ani si sunt niste inventii inteligente, care ofera fumatorilor impatimiti o alternativa mai sanatoasa la dependenta lor de nicotina. Spre deosebire de primele tigari electronice, seria de produse eGo este extrem de usor de utilizat, usoara, subtire si eficienta. In plus, este un accesoriu elegant care poate fi folosit in orice context sau situatie. Luati-va gandul de la tigarile electronice de dimensiuni mari, badarane, cu aspect chinezesc ieftin. Tigara eGo are o tinuta business clasica si un aspect sofisticat. Lungimea acesteia nu este mai mare de 130 mm, are doar 40 de grame si un diametru de 14 mm. Poate fi argintie, neagra sau roz, la alegerea consumatorilor.

Destul insa despre aspectul acesteia, sa mergem mai departe la aspecte legate de functionalitate. Dupa cum stiti o tigara electronica este compusa dintr-un rezervor cu lichid, o baterie, si un atomizor. In cazul acestei tigarilor eGo, puteti opta pentru doua variante de lichid Joytech, unul cu gust clasic de tutun si al doilea, cu un gust usor mentolat. Bateria are o durata de viata de pana la 800 de fumuri. Mai bine zis, va dura cam cat va ia sa fumati doua pachete intregi de tigari, dupa care se poate reincarca prin atasarea la calculator sau laptop, prin intermediul unui cablu USB, care vine impreuna cu tigara. Reincarcarea completa dureaza aproximativ 2 ore. Printre accesoriile pe care le primiti la comandarea tigarilor eGo se numara si doua cartuse de tip A de 2 ml. Sistemul de reincarcare este unul simplu si sigur. Tigara are un rezervor, care pur si simplu se inlocuieste, impedicandu-se astfel scurgerile de lichid sau alte inconveniente.

Daca vreti sa va lasati de fumat, tot ce trebuie sa faceti este sa scadeti treptat cantitatea de tutun inhalata. Veti putea in continuare tine tigara in mana, inhala substanta cu un gust aproape identic cu al tigarilor normale si expira fumul din plamani, exact asa cum obisnuiati pana acum. Singura diferenta este ca toate substantele toxice, cancerigene din tigarile clasice au fost eliminate, iar pericolele la care va expuneti atunci cand fumati nu mai exista. Vi se pare un targ bun? Noi suntem convinsi ca noua generatie de tigari electronice eGo va deveni in curand o moda.

 

Echipa Neocig tigari electronice.

tigari tigari electronice joyetech tigara electronica tigari electronice origin