De ce sa folosesti Gene False?

Gene false tip manunchi - 6 motive sa le ai la indemana!

Ochii sunt fereastra spre suflet si daca intr-adevar este asa cu siguranta ai dori ca altii sa-ti vada frumusetea din interior atunci cand te privesc in ochi. Mai mult, ochii reprezintul punctul focal al fetei, ceea ce inseamna ca merita din plin sa imbunatatesti estetica lor in orice moment.

O metoda sigura de a aduce imbunatatiri vizibile ochilor si fetei, este folosirea de gene false. Daca pana de curand erai reticenta la folosirea acestora, citeste mai departe si convinge-te de toate avantajele aplicarii genelor false.

De ce sa porti gene false tip manunchi?

1. Foloseste gene false ca alternativa sanatoasa la mascara. In afara de impactul fabulos pe care il creaza genele false, ele sunt sigure. Spre deosebire de rimelul care poate dauna genelor fragile si sensibile, genele false creaza un look impecabil, fara sa afecteze sanatatea genelor naturale.

Mit: Nu folosesc gene false pentru ca le pot afecta pe cele naturale.

Realitate: Gresit. Pur si simplu este nevoie de o aplicare corecta a genelor false. Desigur, in timpul folosirii trebuie sa aveti grija sa nu va frecati la ochi pentru a impiedica desprinderea firelor false si a celor naturale.

2. Gene false pentru "less is more".

Daca esti adepta lookului cat mai natural, pentru a evita incarcarea fetei cu mult machiaj, genele false te pot ajuta in acest demers. Stiu ce gandesti: natural nu rezoneaza cu fals, dar in multe situatii fetele cauta solutii de a arata impecabil chiar si atunci cand renunta la produsele de make-up. In plus, daca mergi la o nunta sau la un film lacrimogen, va fi mai sigur sa porti gene false decat sa risti sa te manjesti cu rimel. 

3. Gene false utile atunci cand te grabesti. Cand vrei sa ai un look perfect dar nu mai ai timp de make-up asa cum se cuvine, pur si simplu aplica genele false si intraga fata va fi mai luminoasa si mai placuta.

4. Foloseste gene false la ocaziile speciale si in zilele in care vrei sa atragi atentia sau sa te simti mai speciala.

5. Aplica gene false pentru a distrage atentia de la semnele de imbatranire care incep sa-si faca aparitia pe fata ta.

6. Genele false adauga volum formei ochilor si definitiveaza structura fetei tale. Cu ajutorul lor poti avea incredere ca frumusetea ta naturala se afla in lumina reflectoarelor.


Gene false tip manunchi

Acest model de gene false este noul trend ce se strecoara subtil in geanta fiecarei doamne si domnisoare. Spre deosebire de solutiile clasice de gene false, tipul manunchi este mult mai usor de aplicat. Se lipesc cu ajutorul unui adeziv special care costa 6 lei (si care poate fi Dark Tone sau White Tone si dupa folosire se indeparteaza eficient cu o solutie degresanta speciala, care protejeaza genele naturale. Aceste gene false manunchi vin in mai multe dimensiuni: intre 10 00 si 15 mm, in functie de aspectul pe care doriti sa-l obtineti.

 

gene galse