De ce criterii sa tii cont cand achizitionezi haine de bebelusi?

Odata cu venirea pe lume a unui nou membru al familiei, hainele pentru bebelusi devin o prioritate, iar, ca orice mamica grijulie, iti doresti pentru micutul tau tot ce e mai bun. Atunci cand mergi la cumparaturi pentru micutul tau, esti tentata sa alegi tot ce iti face cu ochiul. Hainutele sunt atat de colorate si haioase, desi nu toate sunt potrivite pentru cel mic. 

In randurile ce urmeaza, iti recomandam cateva criterii de care sa tii cont atunci cand alegi haine bebelusi. Te vor ajuta sa-i compui celui mic o garderoba  dincolo de criteriul esteticului, punand accent pe calitate.

Fii organizata - Pentru a evita ca la finalul unei sesiuni de shopping sa te alegi cu hainute care nu i se potrivesc, realizeaza o lista cu tot ce are nevoie cel mic si tine cont de buget de fiecare data.  

Alege produse din bumbac 100% - Verifica intotdeauna etichetele produselor si nu cumpara doar in functie de cat de haioase sau colorate sunt hainele. Pielea celui mic este foarte sensibila si de aceea sunt recomandate materialele din bumbac 100%, care lasa pielea sa respire, sunt sunt catifelate la atingere si se intretin usor.

Verifica masurile - De fiecare data cand achizitionezi haine pentru bebelusi, verifica masurile atat in centrimetri, cat si in kilograme. Copiii au ritmuri de crestere diferite si este posibil ca masuratorile sa difere in functie de brand. 

Alege caciulite in culori deschise si aerisite - Orice caciulita sau palariuta  ai alege pentru bebe, ai grija sa fie cat mai deschisa la culoare si aerisita, pentru a evita transpiratia si eventualele eczeme care pot aparea dupa. 

Capse, nu nasturi, arici in loc de sireturi - Explicatia este simpla. Hainutele care au sistemul de inchidere cu capse sau arici te vor ajuta in momentul in care vrei sa il schimbi mai repede pe cel mic. Bebelusul are tendinta de a se misca mereu, iar aerul rece ii va provoca disconfort. De asemenea, renunta la orice fel de accesorii care ii pot face mai mult rau decat bine.

Alege bodyurile - Un body este mult mai practic in primele luni de viata ale bebelusului. Iti va fi mai usor sa il schimbi, iar bebelusul va avea mai multa libertate de miscare. 

Spala inclusiv hainele noi si indeparteaza-le eticheta - Stii si tu cat de neplacut se simte pe piele o eticheta lunga asa ca, inainte sa bagi la spalat hainele bebelusului, taie cu grija orice eticheta, astfel incat sa nu il zgarie. 

haine bebelusi Liloo