Cum îți poți manageria mai bine programările atunci când ești hairstylist

Managementul timpului este esențial atunci când dorești să oferi servicii de calitate, în special în domeniul beauty. Profesioniștii din această industrie își desfășoară activitatea pe bază de programări ceea ce înseamnă că o rezervare ce nu este onorată ori micile întârzieri, pot afecta întreaga activitate. Deseori, din lipsă de resurse, profesioniștii sunt nevoiți să preia singuri apelurile și mesajele clienților care doresc să se programeze.

Dacă te numeri printre cei care activează în domeniul beauty, probabil ți s-a întâmplat deja de multe ori să fii contactat după programul de lucru pentru a face programări. Statisticile arată că un procent de 50% din programări se realizează în afara orelor de muncă, iar acest aspect nu este plăcut nici pentru clienții care știu că vor deranja profesionistul, dar nici pentru acesta din urmă.

Aplicațiile de management al programărilor reprezintă soluția menită să faciliteze întreaga activitate a profesioniștilor din domeniul beauty. MERO este prima aplicație de acest tip din România ce în prezent are o comunitate de 1.200 de profesioniști și un număr de 120.000 de programări procesate lunar.

Cum îți gestionezi eficient programările prin intermediul aplicației?

Tot ce trebuie să faci este să te înscrii pe platformă și să îți setezi serviciile, zilele și intervalele orare disponibile. Programul tău va fi ulterior afișat tuturor utilizatorilor aplicației, care se pot programa la orice oră din zi și din noapte, fără a fi nevoie să te contacteze personal. Tu poți să vezi în timp real orice rezervare și astfel să te pregătești pentru următoarele programări.

Această funcție de care beneficiezi îți oferă ocazia de a te concentra doar la ceea ce contează pentru tine. Atunci când puterea de concentrare crește, clienții tăi se bucură de servicii de înaltă calitate.

Managementul programărilor presupune, de asemenea, găsirea unei soluții eficiente prin care să eviți programările anulate, cât și pe cele nerespectate. Principala metodă prin care poți face acest lucru se referă la notificările și mesajele de confirmare.

MERO are funcția prin intermediul căreia li se vor reaminti tuturor clienților, informațiile programării, precum și serviciile pentru care au optat. Aceștia au posibilitatea de a anula programarea dacă nu mai pot să ajungă astfel încât intervalul orar să devină din nou disponibil în cadrul aplicației. Această funcție te ajută să primești în timp util o nouă programare, astfel încât anularea programării să nu te afecteze din punct de vedere al timpului și al bugetului.

Experiența profesioniștilor înscriși pe platformă atestă faptul că notificările și mesajele de confirmare reprezintă principala metodă ce a determinat scăderea numărului de neprezentări și anulări, întrucât clienții înșiși și-au manageriat mai bine programul.

Înscrie-te și tu în comunitate profesioniștilor beauty de pe MERO.