Ce se poarta in toamna 2018

Trendurile se schimba de la un anla altul, de la un sezon la altul, insa croielile si culorile sunt nenumaratede fiecare data. Asa cum spune Lauren Hutton, „moda este ceea ce iti esteoferit de patru ori pe an de designeri, stilul este ceea ce alegi”. Daca teintrebi ce poti alege in acest sezon, iti prezentam cateva tendinte generale,ca sa iti faci o idee despre cum sa imbini noile piese vestimentare pentru acrea tinute reprezentative pentru stilul tau. Iata ce poti regasi in colectiilede haine online dama.

Tinute in straturi

Tinutele in straturi sunt foarte cool in acest an. Poti adauga multiple piese vestimentare, unele peste altele atata timp cat ai grija cum le imbini. De exemplu, poti pune o camasa peste o rochie, iar peste o camasa poti adauga o vesta si peste vesta o jacheta. Ultimul strat poate fi un palton care vine peste jacheta. Ai grija ca rezultatul final sa fie cat mai atractiv si alege cu atentie articolele pentru a obtine tinute interesante, confortabile si calduroase.

Jachete si veste din blana ecologica

Imagineaza-ti o toamna si o iarna fara haine din blana ecologica! Cum ar arata? Ei bine, daca esti pasionata de fashion, probabil ca ti-e imposibil sa nu porti aceste piese vestimentare. Completeaza-ti garderoba cu cele mai cool modele de veste de blana artificiala. Poti alege dintr-o varietate de articole de culori si dimensiuni diferite, astfel incat sa-ti protejezi corpul de temperaturile neprietenoase.

Hanorace

Stilul street sau sport este la mare cautare in acest sezon, asadar hanoracele sunt perfecte pentru a-ti crea tinute confortabile si calduroase. Pe hainedelight.ro gasesti o varietate de modele de hanorace cu urechi, stil Panda, cu imprimeu leopard sau cu labute.

Haine din piele

Pielea artificiala, mata sau lacuita este folosita pentru confectionarea jachetelor, a rochiilor, fustelor si pantalonilor, in stiluri diferite, cu croieli variate.

Volane

Volanele confera un aer feminin si gingas si ele sunt folosite in diverse piese vestimentare. Unul dintre trendurile din acest an il reprezinta volanele aplicate la maneci, care au o putere fabuloasa de a transforma orice tinuta intr-una wow.

Esarfe

Desi nelipsite din garderoba oricarei femei, in acest sezon, esarfele se reinventeaza si se poarta sub multiple forme, inclusiv pe cap, sub forma de rochie sau fusta sau ca metoda de accesorizare a gentilor.

Nuante intense

Chiar daca culorile intense sunt la mare cautare in sezonul cald, se pare ca trendul se perpetueaza si in sezonul rece. In aceasta toamna se poarta haine in nuante intense, inclusiv fluorescente.

Nuante de argintiu si auriu

Tonurile incandescente de auriu si argintiu se regasesc in creatiile vestimentare din acest an, asadar nu ezita sa adopti tinute in aceste nuante atractive.

Talia marcata

Elementele stilului specific anilor `80 sunt din nou in voga, de la umerii supradimensionati la piesele vestimentare cu talia marcata. Curelele late, din piele, vinil sau cu insertii metalice, aplicate peste diverse tipuri de rochii, de la cele mulate, la cele cu croieli largi, schimba intreaga tinuta si evidentiaza talia.

Specialistii Haine Delight te invita sa explorezi sectiunea de produse noi, precum si sectiunile de hanorace si jachete si veste, de pe site si sa alegi hainele care se potrivesc cel mai bine stilului tau. Daca vrei sa dai un suflu nou tinutelor tale alege si alte modele de haine care ies din tiparele stilului tau. Garderoba ta se va reimprospata, iar tu te vei bucura cu siguranta de noile elemente.

 

 

 

haine delight haine online dama hanorac cu urechi vesta blana artificiala veste blana artificiala