Cu unghii false, si tu poti sa ai o manichiura perfecta!

 

Chiar daca vi se pare un sablon, mainile chiar sunt cartea de vizita a unei femei cochete si ingrijite. Nu poti sa apari in societate cu unghiile rupte, oja ciobita sau fara sa fie impecabil curate, indiferent daca esti la conducerea unei multinationale sau vanzatoare la magazinul din colt. Asa ca daca doriti sa aveti unghii lungi, frumoase si perfect conturate, nu ar fi rau sa luati in calcul posibilitatea de a va pune unele false, mai ales atunci cand aveti in perspectiva unele evenimente de viata mai deosebite.




Exista mai multe tipuri de unghii false, care pot fi adaptate pretentiilor oricarei femei, oferind o mare diversitate de culori, forme si modele. Unghiile false prezinta o serie de avantaje care nu sunt deloc de neglijat: o varietate de modele si culori, nu se rup asa usor si favorizeaza mentinerea ojei pentru mai mult timp. Exista insa si dezavantaje. Cel mai important este acela ca substantele chimice folosite la fabricarea si lipirea lor pot cauza uneori reactii alergice, daca nu sunt aplicate sau scoase corect pot afecta sanatatea unghiilor naturale, existand posibilitatea aparitiei unei infectii si intretinerea lor poate costa destul de mult.




Unghiile acrilice

Unghiile acrilice sunt cel mai frecvent folosit tip de unghii false, pentru ca sunt foarte rezistente. Acestea trebuie intotdeauna lipite direct pe cele naturale, cu ajutorul unei substante speciale. Aplicarea si scoaterea unghiilor acrilice necesita foarte multa practica, asa ca este de preferat ca aceste operatiuni sa fie efectuate de cineva de meserie. Puteti aplica unghii false de orice lungime si orice culoare, care cu siguranta vor rezista mai mult decat orice fel de oja ati folosi pe unghiile naturale. Daca decideti sa faceti acest pas, este bine sa stiti ca va fi nevoie sa le intretineti: unghiile acrilice trebuie umplute la doua-trei saptamani, pe masura ce cresc cele naturale.




Unghiile pe baza de gel

Acestea sunt facute in general din gel acrilic si sunt potrivite pentru persoanele care doresc sa obtina un aspect natural al mainilor. Manichiurista va aplica gelul acrilic peste unghia naturala si va trata acest gel cu lumina ultravioleta. Totusi, unghiile pe baza de gel nu sunt la fel de rezistente si durabile precum cele acrilice. Exista doua feluri de unghii false de gel: unele folosesc lumina ultravioleta, celelalte nu, dar ambele tipuri pot fi aranjate in formele si stilurile dorite. Unghiile din gel nu se indeparteaza cu usurinta, ci sunt pilite treptat, pe masura ce unghiile naturale cresc. Cel mai mare avantaj al acestui tip de unghii este acela ca nu trebuie umplute la fel de des precum cele acrilice.




Unghiile solare

Mai exista si asa-numitele unghii solare, asemanatoare cu cele acrilice, dar fabricate dintr-un produs diferit, fiind de obicei un fel de unghii acrilice albe sau roz. De multe ori, unghiile solare aplicate confera aspectul unei manichiuri frantuzesti perfecte. Ca si in cazul celor acrilice, acestea trebuie umplute o data la trei saptamani.

„„Scopul manichiurii este acela de a avea unghii ingrijite si maini frumoase, de aceea le recomand doamnelor ca atunci cand se pregatesc pentru un eveniment festiv sa acorde o importanta deosebita manichiurii si chiar sa aleaga sa-si puna unghii false pentru o manichiura perfecta”, ne-a sfatuit Szabo Katalin, administratorul site-ului  www.brillbird.ro, care va ofera o paleta diversa si de buna calitate de produse pentru manichiura.

unghii geluri unghii lacuri unghii pile unghii tippsuri