„Conversații de Stil” cu Gina Butiuc, atelierul care demonstrează că stilul se poate învăța, invită clujenii la cea de-a doua ediție

Conversatii de Stil cu Gina Butiuc

Conversatii de Stil cu Gina Butiuc

Cluj-Napoca. Cea de-a doua ediție a evenimentului „Conversații de Stil” cu Gina Butiuc – atelier de imagine și stil va avea loc pe 5 februarie 2020, începând de la ora 18:30, în cadrul Bastionului Croitorilor din Cluj-Napoca.  După succesul înregistrat în cadrul primei ediții a evenimentului, care a avut loc în toamna anului trecut, Gina Butiuc, designer vestimentar și consultant de imagine, dorește să transforme atelierele într-o tradiție, demonstrând totodată că stilul se poate învăța.

„Ideea evenimentului pornește de la provocarea generată de fenomenul de globalizare în care păstrarea și promovarea unicității prin imagine și stil personal a devenit o preocupare a unui număr tot mai mare de persoane. A avea stil nu mai este demult atributul unui cerc exclusivist ci a devenit trăsătura ce identifică și personalizează fiecare femeie și fiecare bărbat într-o lume în care regula este mai degrabă definită de expresia « de masă »”, explică Gina Butiuc.

Teme abordate

În cadrul primei ediții, evenimentul a răspuns la întrebări legate de criteriile de definire a stilului și compunere a imaginii, încadrarea într-o tipologie corporală, utilizarea culorilor în construirea ținutei, puterea creării unui centru de interes în vestimentație, dar nu numai.

„În cadrul acestui eveniment, vor fi reluate sumar noțiunile parcurse la prima ediție astfel încât participanții noi să se familiarizeze rapid cu contextul expus anterior. Vom vorbi despre paleta cromatică, utilizarea culorilor în construirea ținutei, efectul de iluzie optică și utilizarea culorilor, texturilor, proporțiilor și artificiilor de croi, astfel încât prin vestimentație și accesorii să accentuăm trăsăturile armonioase și să le trecem în plan secundar pe cele mai puțin agreabile”, spune Gina Butiuc.

Atelierul se dorește a fi mai mult decât o simplă expunere a unor rețete și reguli. Acesta va avea, de asemenea, o parte practică, în cadrul căreia cursanții, dar și anumite piese din propria garderobă, vor fi „supuși” unor provocări inedite. Nu vor lipsi discuțiile smart, constructive.

De ce este important să existe un astfel de atelier?

Utilitatea evenimentului derivă din nevoia tot mai acută a fiecărei femei și a fiecărui bărbat de a găsi instrumentele proprii prin care să-și definească stilul vestimentar ca expresie a modului sau de a se înfățișa în fața sieși și a celorlalți. O imagine coerentă transmite mesajul de profesionalism, de competență, induce ideea că avem în față persoane puternice, echilibrate, sigure pe sine și, în general, cu o preocupare semnificativă pentru detalii. Fie că e vorba de afirmarea profesională sau de interacțiunea în plan personal, suntem înclinați să acordăm credibilitate celor cu o înfățisare impecabilă.

Workshop-ul este susţinut de Gina Butiuc,designer vestimentar și consultant de imagine cu o experiența de 17 ani înfashion-business.

Evenimentuleste destinat în egală măsura femeilor și bărbaților. Acesul copiilor sub 14ani este restricționat.

Evenimentul este susținut de ALIRA, partener tradițional al evenimentelor Gina Butiuc.

Dress-code recomandat: casual.

Mai multe detalii despre eveniment găsiți aici.

Mai multe detalii despre Gina Butiuc găsiți aici.

Biletele sunt disponibile în rețeaua iabilet.ro aici.

 

ginabutiuc.ro

Conversatii de Stil cu Gina Butiuc - atelier de imagine si stil

Conversatii de Stil cu Gina Butiuc - atelier de imagine si stil

gina butiuc conversatii de stil cluj stil fashion designer consultant imagine moda si stil eveniment cluj