Cauti haine pentru copii? Iata ce culori le ofera o stare de bine prichindeilor!

Bucuria suprema a oricarei mame este sa-si vada copilul fericit, iar culorile hainelor pe care le poarta ii pot influenta starea. Fiecare culoare transmite anumite stari, asa ca este important sa fii atenta si la acest aspect atunci cand le alegi.


Cu siguranta si tu iti doresti ca prichindelul tau sa fie mereu cu zambetul pe buze si sa se bucure de un somn linistit si odihnitor. De aceea, in urmatoarele randuri, vei afla ce culori ar trebui sa predomine in orice colectie de haine copii:


  • Rosu. Aceasta culoare vie ii determina pe copii sa fie plini de energie si creativitate. Atunci cand poarta o haina rosie, micutii sunt entuziasmati de activitatile pe care le desfasoara si au pofta de mancare.

  • Galben. Daca alegi haine copii in nuante de galben, prichindelul tau va fi vesel si creativ. In plus, aceasta culoare stimuleaza memoria.

  • Portocaliu. Aceasta culoare calda ii determina pe copii sa fie sociabili.

  • Roz. Fetitele care poarta haine pentru copii in nuante de roz sunt relaxate si binedispuse. Aceasta culoare are un efect calmant asupra copiilor, asa ca ar trebui sa o iei in considerare atunci cand ii cumperi hainute micutei tale.

  • Albastru. O alta culoare cu un efect relaxant este albastrul. Acesta alunga anxietatea si determina un sentiment de liniste.

  • Verde. Alege haine care au aceasta culoare, iar prichindelul tau va avea o putere mai mare de concentrare. In plus, verdele creeaza impresia unui mediu linistit, relaxant.

  • Mov. O nuanta deschisa de mov reuseste sa ii linisteasca pe micuti, iar movul intens le stimuleaza creativitatea.

  • Alb. Hainele albe ii calmeaza pe copii.


Sfaturi utile pentru asortarea hainelor


Pe langa simbolistica pe care o au culorile, atunci cand alegi hainute pentru copii, te poti ghida si dupa urmatoarele sfaturi:


- Nu exagera cu piesele vestimentare care combina prea multe culori, deoarece vei obtine un aspect deranjant din punct de vedere vizual.

- Asorteaza rochitele fetitei tale cu o pereche de colanti, pentru a crea un look echilibrat. In plus, colantii ii vor oferi confort, asa ca se va putea juca in voie.

- Nu combina haine copii verzi cu cele albastre sau roz cu rosu, pentru ca nu vei obtine un outfit reusit.


De unde sa achizitionezi haine copii de calitate superioara?


Deoarece calitatea este primul criteriu dupa care trebuie sa alegi hainele pentru copii, este important sa stii de unde poti comanda articole vestimentare din materiale naturale la preturi accesibile. Acceseaza site-ul www.liloo.ro si vei gasi o colectie variata de haine pentru bebelusi si copii la cele mai bune preturi!


Hainele de pe liloo.ro sunt confectionate 100% din bumbac, un material moale si pufos care nu irita pielea copiilor. Prichindelul tau nu va transpira excesiv si nici nu se va confrunta cu iritatii sau cu alte probleme la nivelul pielii. In plus, bumbacul este un material foarte rezistent care nu se va deteriora dupa multe spalari, asa cum se intampla in cazul fibrelor sintetice.


Intra pe site-ul liloo.ro, descopera colectia deosebita de articole vestimentare pentru copii la preturi speciale si imbraca-l pe micutul tau cu piese de imbracaminte de calitate premium!


haine copii