Cauti cizme de dama din piele? Iata ce modele ti se potrivesc in functie de silueta!

Ideale in perioada sezonului rece, cizmele iti asigura confortul de care ai nevoie atunci cand temperaturile scad considerabil. Cu toate ca in magazine oferta de cizme de dama din piele este din ce in ce mai variata, trebuie sa stii ca nu toate modelele te avantajeaza, intrucat acestea trebuie alese in functie de silueta pe care o ai. Pentru a fi sigura ca ai ales perechea castigatoare, iata cateva sfaturi utile inainte de a merge la cumparaturi! 

Cizme de dama din piele pentru minione 
Daca esti mica de inaltime, ai nevoie de cizme de dama din piele care sa iti adauge centimetri in plus. Cauta modele cu tocuri inalte, insa tine cont ca ai nevoie si de stabilitate pentru a te simti in largul tau atunci cand ploua sau ninge. Ideal ar fi sa incerci o pereche de cizme de dama din piele care nu depasesc cu mult glezna, in aceeasi culoare cu a pantalonilor pentru a crea un efect de alungire. Evita imprimeurile sau dungile care atrag atentia si renunta la catarame si aplicatii stralucitoare. Daca ai picioare mai scurte si foarte subtiri, alege modele pana la jumatatea gambei, pentru ca vor adauga un plus de volum. 

Cizme de dama din piele pentru femei inalte 
Daca esti fericita posesoare a unor picioare lungi poti purta fara probleme aproape orice pereche de cizme de dama din piele. In primul rand, cizmele fara toc sunt ideale pentru tine, intrucat iti asigura confort si mobilitate in sezonul rece. Poarta-le cu haine supradimensionate pentru a pastra un echilibru vizual. De asemenea, mai poti purta si cizme de dama din piele pana la jumatatea gambei sau modele scurte care te vor avantaja indiferent de modul in care alegi sa le combini. 

Cizme de dama din piele pentru femei cu forme 
In caz ca natura te-a inzestrat cu forme voluptuoase si apetisante si ai o silueta in forma de para, cizmele pana la genunchi sau chiar peste genunchi sunt perfecte pentru tine. Alese in aceeasi culoare cu pantalonii sau dresurile, acest model de cizme de dama din piele subtiaza si alungeste silueta, prin urmare il poti purta cu incredere oriunde ai merge. Combina-le cu rochii scurte daca optezi pentru tocuri inalte sau cu blugi negri daca esti adepta modelelor fara toc. 


Cizme de dama din piele pentru femei slabe 
De regula, daca esti o femeie slaba, insa nici foarte inalta, nici foarte scunda, poti purta cizme de dama din piele mai voluminoase, care sa iti imbrace picioarele. Alege modele cu sireturi, capse si catarame si nu te sfii sa porti cizme cu imprimeuri, intrucat silueta iti permite. In privinta culorilor, poti alege negru, maro, grena sau bleumarin, in functie de preferinte. 

Acum ca stii ce pereche de cizme de dama din piele ti se potriveste, arunca o privire pe AnaFashion.ro si descopera colectia impresionanta de modele pe care trebuie neaparat sa le incerci! Pregateste-te din timp pentru sezonul rece si da tonul in moda cu cea mai frumoasa incaltaminte realizata pe masura ta! 

cizme dama piele AnaFashion.ro