Casa ta are nevoie de un plus de stil? Alege cele mai frumoase candelabre!

Folosirea unor candelabre in fiecare camera a locuintei tale poate ca iti va parea o idee exagerata, insa nu este deloc asa! De ce sa ratezi distractia de a-ti decora o bucatarie pretentioasa, pana la urma, cand exista atat de multe optiuni de candelabre fabuloase, gata sa faca din casa ta un palat regal?

Candelabrele sunt facute pentru a transforma orice loc intr-un spatiu exuberant si luxos. Exista destul de multe motive pentru care ar trebui sa iei in considerare posibilitatea de a le aseza in bucatarie, dormitor sau chiar in baie si sa renunti la ideea ca poti agata candelabre doar in anumite camere.

Candelabre pe holul de la intrare

Ce loc mai bun ai putea sa alegi pentru a impresiona orice invitat cu ajutorul unui candelabru, daca nu holul de la intrare? Profita de pozitionarea acestei incaperi si adauga-i un strop de stralucire prin intermediul unor candelabre impunatoare de la eOrion.ro.

Vei avea posibilitatea de a-i oferi holului exact acel element secret care lipsea pentru ca intreaga casa sa para ca si scoasa din filme. Cu un singur candelabru, poti sa transformi o incapere plictisitoare intr-un colt al luxului!

Candelabre folosite in sufragerie

Sufrageria este locul in care vei vrea sa depui cel mai mult efort pentru a o infrumuseta, intrucat aceasta este camera in care iti vei aduna rudele si prietenii pentru a petrece timpul impreuna. Suprinde-i cu ajutorul unor candelabre si fa din momentele petrecute impreuna, unele speciale.

Nu trebuie sa fie totul stralucitor si opulent pentru a putea sa-ti decorezi casa intr-un mod inedit, daca acesta nu este stilul tau. Doar aminteste-ti acest lucru atunci cand vei incepe cautarea pentru candelabre!

Candelabre in bucatarie

Te-ai gandit vreodata la posibilitatea unor candelabre in bucatarie? Bufetul si faianta nu vor parea nicicand mai rafinate, decat daca optezi pentru un candelabru special, cu un design sofisticat, pe care sa-l agati deasupra mesei, de exemplu. Daca dispui de un spatiu mai mare, poti sa indraznesti sa folosesti chiar doua candelabre pentru a dubla impactul vizual si pentru a face din gatit o activitate placuta.

Candelabre pentru dormitor

Nimic nu transmite mai bine ideea unui dormitor fabulos decat cateva decoratiuni pe masura. O camera inalta poate sa fie infrumusetata cu un candelabru mare si extravagant, iar cele mai mici vor fi foarte bine complimentate de candelabre mai putin voluminoase, insa la fel de speciale. Pe langa faptul ca ii vei putea oferi dormitorului tau propria personalitate, si tu te vei simti mai placut sa dormi intr-o astfel de camera.

Candelabre pentru baie

Baia nu primeste, de obicei, la fel de multa atentie de catre cei care o decoreaza, insa, aceasta strategie nu este neaparat si corecta. Invitatii se gandesc rar la o baie ca la un loc luxos, iar acesta este cel mai mare motiv pentru care ar trebui sa vrei sa-i impresionezi. Nu doar hotelurile pot pune candelabre in baie.

Transforma-ti baia in propria zona de relaxare si decoreaz-o atat de frumos, incat sa-ti doresti sa stai in cada o zi intreaga. Nu ignora efectul pe care il pot avea cateva candelabre chiar si asupra unei bai, pentru ca sunt sanse mari sa ramai uimit. 

candelabre