Care este programul care a crescut gradul de angajabilitate al tinerilor?



Desi actualul context economic nu este unul favorabil, tinerii performanti gasesc in programele de leadership o metoda prin care se pot diferentia, LEADERS School fiind cadrul in care in ultimii 4 ani peste 250 de tineri si-au dezvoltat potentialul de leadership.  Studiul realizat de Fundatia LEADERS indica modificarea in sens pozitiv a gradului de angajabilitate a peste 60% dintre participantii celui mai apreciat eveniment de leadership, LEADERS School, s-a modificat in sens pozitiv.

 Elitele tinerei generatii au inteles ca pentru a atinge performanta trebuie sa se diferentieze, iar programele de leadership sunt modalitatea prin care acestia au ales sa faca o diferenta. In cadrul aceleiasi cercetari 34,88% dintre respondenti au declarat ca prefera sa se dezvolte prin intermediul programelor de leadership, iar 37,72% au declarat ca se implica in experiente educationale in care au parte si de un mix de mentoring si invatare online.

 In ultimii 4 ani, participantii programului de leadership adresat celor cu varste cuprinse intre 18 si 25 de ani, LEADERS School, si-au imbunatatit abilitatile de leadership crescandu-si gradul de angajabilitate si numarul de oportunitati de dezvoltare. Un exemplu concret este cel al absolventului Ciprian Tais, un tanar care si-a inceput cariera in vara anului 2010, moment care a coincis cu participarea sa la LEADERS School. Ulterior acestei experiente Ciprian a ajuns sa lucreze alaturi de unul din cei mai mari lideri din domeniul IT, Bill Gates, la sediul central Microsoft din Seattle. “LEADERS School a reprezentat pentru mine un punct de pornire in dezvoltarea carierei profesionale. Am plecat de acolo cu o doza semnificativa de incredere in fortele mele proprii si cu o dorinta extraordinara de a progresa si de a ma dezvolta” – declara absolventul LEADERS School.

 In perioada 1-7 Aprilie, o noua generatie de 30 tineri lideri au ales sa investeasca in educatia lor, participand la LEADERS School 9 in Predeal la Hotel Orizont. Aici, timp de 6 zile vor avea sansa sa se intalneasca cu lideri romani precum: Gabriel Liiceanu, Filozof si Scriitor; Grigore Lese, Muzician; Justin Capra, Inventator;   Şerban Toader, Senior Partner KPMG; Dragoş Anastasiu, Presedintele Eurolines; Mihaela Nicola, CEO The Group, Roberto Lazarov, CEO-ul FunDeal; Dan Perjovschi, Artist vizual; Rucsandra Hurezeanu, Fondator Ivatherm; Silvia Ghiata, Producator TVR; Sergiu Nedelea, Somelier.

 LEADERS School 9 este o experienta de leadership dezvoltata de Fundatia LEADERS sub Inaltul Patronaj al Altetei Sale Regale Principele Radu al Romaniei cu sprijinul deosebit al partenerilor: Romtelecom, Ursus Breweries, Coca Cola Hellenic, FAN Courier, Adobe, MBTelecom, Servier, Carpatcement, Western Union, Human Invest, Human Synergistics si Esselte. Gazda oficiala LEADERS School 9 este Hotel Orizont, Predeal. LEADERS School este sustinut de Camera de Comert si Industrie Brasov.

 Pentru mai multe informatii referitoare la LEADERS School puteti accesa website-ul www.leadersschool.ro

 Fundaţia LEADERS contribuie la transformarea modernă a României prin dezvoltarea unor lideri responsabili şi a unei mentalităţi orientate către implicare şi acţiune. Programele LEADERS sunt adaptate tuturor celor care doresc să îşi dezvolte abilităţile de leadership, indiferent de vârsta sau nivelul de experienţă, sunt inovative ca metodologie şi tematică, sunt flexibile, incluzând şi module în interval de timp scurt şi sesiuni de durată mai lungă. Printre iniţiativele fundaţiei se numară Leadership Autentic, LEADERS Education şi LEADERS Academy.

angajabilitate leadership elite