Black Easter de la WatchShop.ro! Noul concept de Mega-Reduceri!



Black Easter este un concept nou, dezvoltat ca o imbinare intre ideea sarbatorii pascale si Black Friday, binecunoscuta zi dedicata  reducerilor si promotiilor.

  In Romania, in 2012,  Black Friday a avut un impact rasunator. Pornind de la acest fenomen care a fost de un real succes in 2012, WatchShop.ro, magazin online cu ceasuri originale, s-a gandit sa ofere clientilor sai  nu doar o sarbatoare de tip „Black” pe an,  ci doua. Sub sloganul „Mai Black decat Black Friday” , Black Easter de la WatchShop.ro iti ofera ceasuri de dama si barbatesti, originale, cele mai cunoscute marci, cu reduceri de 50%. Poti economisi intre 300 si 3000 de lei.

 

Se apropie cu pasi repezi sarbatoarea Pastelui si ce prilej ar fi mai bun pentru a oferi cadouri persoanelor dragi din viata dumneavoastra sau, de ce nu, sa va aratati aprecierea pentru dumneavoastra insiva? Pastele reprezinta ocazia ideala pentru asemenea gesturi.



Ce inseamna Black Easter pentru voi, clientii nostri? Inseamna reduceri EXTRAORDINARE de 50% la o gama larga de ceasuri de marca, abordand stiluri dintre cele mai diverse, de la clasic elegant si fashion lux pana la casual si sport. Puteti alege dintre modele de ceasuri cu mecanisme elvetiene, recunoscute pentru precizia lor, sau dintre modele apartinand liniilor unor renumiti creatori de moda precum Hugo Boss, Tommy Hilfiger si altii. Oricare ar fi alegerea dumneavoastra puteti fi siguri ca va veti bucura de aceeasi calitate a produselor, precum si de gama noastra obisnuita de servicii aditionale, de posibilitatea de a grava ceasul ales, ambalarea sub forma de cadou si serviciul de livrare gratuita valabil pentru comenzile mai mari de 250 lei.

Profitati ACUM de oferta Black Easter, valabila pana pe 30 aprilie, si faceti cele mai frumoase cadouri de Pasti celor dragi!



WatchShop.ro este un magazin online de ceasuri de mana, cu produse pentru barbati, femei si copii. Magazinul pune la dispozitia clientilor sai produse de marca, originale, precum si o serie de facilitati la achizitionare. WatchShop.ro este lider in vanzari pe piata de ceasuti online din Romania. Clientii WatchShop.ro pot alege ceasuri din gama diversificata a magazinului: ceasuri clasice, de lux, fashion sau sport.

Contact WatchShop.ro : Str. Maximilian Popper, nr. 20, Bucuresti,Sector 3, Telefon Vanzari:0372.173.699 sau 0725.256.644 Fax:021.539.22.03 

 E-mail: clienti@watchshop.ro sau office@watchshop.ro



 





ceasuri originale ceasuri de marca ceasuri de dama ceasuri barbatesti black ceasuri de mana