4 aspecte la care sa fii atent cand alegi lenjerii de pat

Avand in vedere faptul ca somnul ocupa o treime din viata oricarui om, este important sa investesti in lenjerii de pat care sanu fie doar confortabile, ci si foarte rezistente. Insa, cand vine momentul sa achizitionezi lenjerii de pat, ai de alesdintr-o multitudine de produse, cu diferite caracteristici – trebuie sa tiicont de materialul lenjeriei, modelul si culoarea acesteia, grosimea etc.

 

Probabil ai observat deja ca gasirea unei lenjerii de patpotrivite poate fi complicata. De aceea, am pregatit o lista cu recomandari care te vor indruma spre alegerea potrivita.

 

1.         Material

 

Cand vine vorba de selectarea materialului pentru lenjeriipat, nu trebuie decat saalegi ceea ce itiplace, un materialcare te incantala atingere si carete imbie la odihna. Ia inconsiderare ca alegi materialul cu care vei interactiona opt ore pe zi!

 

Bumbacul este o alegere la moda pentru ca este foartemoale si placutla atingere. Cele maiscumpe lenjerii de pat sunt cele fabricate din bumbac 100% natural – ele iti ofera un somn odihnitor si suntadecvate atatin anotimpul rece,cat si in sezonul cald. Cele mai populare lenjerii de pat sunt cele fabricate din finet, bumbac satinatsau bumbac, pe care le gasesti in magazine online, precum Patulmeu.ro.

 

Tot aici gasesti materiale care combina fibrele sintetice cu celenaturale. Senzatiaeste la fel de placuta, dar pretul este mai accesibil.

 

2.         Dimensiune

 

Trebuie sa ai in vedere compatibilitatea dintre patul tau si dimensiunea lenjeriei pecare o vei asezape acesta. PePatulmeu.ro, gasesti dimensiunile standard (140 x 200cm, 160x 200cm sau chiar 200 x 200cm), astfel incat gasirea modelului perfect de lenjerii de pat se va dovedifoarte usoara.

 

3.         Model

 

Atmosfera din dormitorul tau depinde foarte mult demodelul lenjeriei de pat, la fel cum depinde orice piesa din decor. Daca vreisa incepi sa experimentezi cu diversemodele, este recomandat sa incepi cu modele de dimensiuni asemanatoare, in culori ce se asorteaza cu alte elemente dindormitorul tau.

 

4.         Anotimp

 

Cat de groasa ai nevoie sa fie lenjeria de patdepinde, din nou, doar de tine. In functie de temperatura pe care o setezi de obicei in camera incare dormi si de cat de rezistent esti la frig, alege lenjerii de pat care sa fie pe stilul tau.

 

Daca esti o persoana calduroasa,  trebuie sa tii cont de faptul ca existalenjerii de pat care se potrivesc atat pe timpul verii, cat si pe timpul iernii. Alege lenjeriide pat moi si confortabile, care sa iti redea confortul indiferent deschimbarile de anotimp.

 

In schimb, daca esti o persoana friguroasa, iti recomandam sa te indrepti spre lenjerii de pat Cocolino, pe care le gasesti in magazinul online Patulmeu.ro. Acestea sunt cele mai apreciate lenjerii de pat in timpuluisezonului rece multumitamaterialului gros sipufos din care sunt confectionate.

 

Asadar, daca esti in cautarea unei lenjerii de pat de vis, acceseaza magazinul online Patulmeu.ro, unde toate criteriile decare trebuie sa tii contau fost deja sortate pentru tine. Astfel, potisa fii sigur caalegerea unei lenjerii de pat va fi cat mai simpla si eficienta.

 

 

lenjerii pat patulmeu.ro