Ziua Contabilului, sarbatorita toata saptamana la Rentrop & Straton prin www.ziuacontabilului.contab






Pe 21 septembrie 2010, contabilii au inceput sa achizitioneze cartile necesare practicii profesioniste de pe www.ziuacontabilului.contabilul.ro, cu reduceri intre 10-45%. Rentrop & Straton este editura care transmite cu aceasta ocazie aplauze profesiei de contabil şi sustine în continuare practica şi know-how-ul accesibile prin publicarea celor mai importante informatii din industrie.

 

Unul din produsele cu reducere aniversara este asa numita „biblie” a Contabilului – Consilier Contabilitate. În vremurile insolventei şi ale falimentelor, practicianului de contabilitate ii vin în ajutor uneltele ascunse cu care poate manui cu succes cifrele, bilanturile, taxele, impozitele, situatiile financiare – şi fluxul puternic de schimbari de lege. Acelasi sprijin fidel al Contabilului costa pe www.ziuacontabilului.contabilul.ro numai 536 RON – 30% = 376 RON fara TVA, sinonim cu „La multi (b)ani!”.

 

Contabilul responsabil este invitat sa verifice pe pielea sa cat de simple devin activitatile de intepretare a legii, de a folosi facilitati în plata impozitelor, de a salva banii firmei sau de a-i reprezenta interesele în fata Fiscului. Restul produselor aflate la reduceri cu aceasta ocazie sunt pe www.ziuacontabilului.contabilul.ro.

 

Rentrop & Straton ofera mai multe detalii pe grupul facebook şi ureaza fiecarui contabil La Multi Ani! Preturile aniversare asteapta sarbatoritii la singurele reduceri cu aceasta ocazie – care continua toata saptamana si pe grupul facebook Rentrop & Straton – Informatii specializate!

“Contabilul este un artizan al cartii de vizita a intreprinderii, calitatea muncii acestuia contribuie foarte mult la dezvoltarea companiei, totodata, fiind si confidentul afacerii, are rolul privilegiat in procesul concurential!”

Prof. Univ. Dr. Marin Toma, presedinte CECCAR

Mai multe informatii: www.rs.ro www.contabilul.ro www.ziuacontabilului.contabilul.ro www.ziuacontabilului.fisc.ro

http://www.facebook.com/group.php?gid=146615652027986

Cu sustinerea www.campeanu.ro  

 

 

finante contabilitate fisc taxe impozit contabil rentrop strato